Blackburn

Allardyce: Promašujemo previše prilika

Sam Allardyce
Pixsell
16.12.2009.
u 12:08

Blackburnov menadžer Sam Allardyce bio je utučen nakon utakmice 17. kola Premiershipa u kojoj je njegova momčad izgubila na gostovanju kod Birminghama 1:2.

Blackburn je zaostajao 2-0 od 48. minute, uspio je smanjiti preko Ryana Nelsona u 69., ali do kraja nije uspio spasiti barem bod iako je najbliže pogotku bio upravo hrvatski napadač u redovima Roversa Nikola Kalinić budući da je u drugoj minuti sudačke nadoknade nakon ubacivanja iz kornera njegov udarac glavom iz neposredne blizine završio na vratnici.

- Primili smo dva 'premekana' gola i iako smo se jako borili, nismo se uspjeli vratiti. Na kraju smo skoro izborili remi, ali se opet sve svodi na dvije smiješne pogreške iz kojih smo primili golove. To se ne smije događati na gostovanjima, pogotovo ne protiv tako kvalitetne ekipe kao što je Birmingham – rekao je Allardyce i tada se osvrnuo na (ne)učinkovitost svoje momčadi pred protivničkim golom.

- Imali smo nekih dobrih prilika u prvom dijelu, ali kao što je to već tipično za nas, nismo bili dovoljno odlučni i realizirali ih. Niko (Kalinić) je imao jednu, Steven (N'Zonzi) također. Čini se da nikako ne možemo naše prilike pretvoriti u golove.

Sa 17 postignutih golova u dosad 17 odigranih kola trenutačno 12-plasirani Blackburn spada među najneučinkovitije momčadi lige. Lošiji od njega su jedino Portsmouth (14), Wolverhamton (15) i Stoke (15), a jednako neučinkovit je Hull.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije