NEZADOVOLJSTVO

Alojzije Šupraha: Davor Šuker je obećao odigravanje utakmica u Splitu

Davor Šuker
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
13.02.2015.
u 17:42

– Također, ovaj Savez ostao je iznenađen činjenicom da nas grad Split i HNK Hajduk š.d.d. nisu kontaktirali o kandidaturi za organizaciju navedene utakmice – stoji u priopćenju.

Izvršni odbor Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske izrazio je neslaganje s odlukom Hrvatskog nogometnog saveza o neodigravanju utakmice Hrvatske i Italije na Poljudu 12. lipnja ove godine u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

– Ne ulazeći u legalnost odluke koju je donijelo tijelo u kojem nema predstavnika ovog županijskog saveza, želimo napomenuti da je predsjednik HNS-a Davor Šuker kao gost na radnoj Skupštini NSŽSD-e najavio zaokret u odnosima HNS-a i NSŽSD-e tako da uvažava i cijeni važnost ovog Saveza, te je obećao odigravanje utakmica A selekcije u Splitu. S obzirom na vrijeme odigravanja utakmice ona bi značajno pridonijela i većem broju gostiju na ovom području – piše u priopćenju koje potpisuje predsjednik Alojzije Šupraha, a potom dodaje:

– Također, ovaj Savez ostao je iznenađen činjenicom da nas grad Split i HNK Hajduk š.d.d. nisu kontaktirali o kandidaturi za organizaciju navedene utakmice. Ovim putem tražimo od Odbora za hitnost HNS-a da preispita svoju odluku te u budućem radu ostvari bolju komunikaciju i suradnju sa svim zainteresiranim stranama.

>> HNS opet zaboravio Split, protiv Italije ćemo igrati na Maksimiru

Komentara 11

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
20:09 13.02.2015.

Čemu ta buka...pa Hrvatsdka iz dva jednostavna razloga ne može igrati u Splitu!!!Kao prvo ....stadion na poljudu je ruglo a Zagreb ima hipermodernu nogometnu Arenu i kao drugo Split bi jeda skupio 35.40 tisuća gledaoca a u Zagrebu će ih biti jedno 500 tisuća ...ispred televizora!Hihihihihihihihihihihi...u Hrvatskoj je puno toga trulo pa zašto bi nogomet bio iznimka!

Avatar jocker-3
jocker-3
19:23 13.02.2015.

Bilo bi još najbolje da o tome odlučuje izbornik i svi reprezentativci,svi ostali naka se pokriju ušima....

PE
pessimus
20:10 13.02.2015.

začuđeni šupraha još nije shvatio da šuker ama baš o ničemu ne odlučuje. on je najobičniji pajac, lutka na koncu, mamićeva igračka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije