presudio im wood

Amerikanci nakon Nizozemske, iznenadili i svjetskog prvaka Njemačku

Njemačka - SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
10.06.2015.
u 23:15

Bobby Wood je riješio pobjednika u dvoboju protiv Nizozemaca da bi sad donio pobjedu SAD-u pogotkom u 87. minuti protiv Njemačke u Kölnu.

Pet dana nakon što su u Amsterdamu "sredili" Nizozemce, Amerikanci su u Kölnu, u prijateljskoj utakmici bili bolji i od svjetskih prvaka Nijemaca s 2:1.

Joachim Löw je protiv svog bivšeg pomoćnika Jürgena Klinsmanna koji već četiri godine vodi SAD, prilično izmiješao sastav, ovog vikenda slijedi im kvalifikacijski ogled protiv slabašnog Gibraltara, ali ipak je trebalo odmoriti neke igrače, piše Goal.

Domaćini su poveli u 12. minuti pogotkom Marija Götzea, a gosti su uzvratili u 41. minuti, dodavanje Bradleya prsima je smirio Mix Diskerud i zatresao Zielerovu mrežu.

Klinsmannova momčad osigurala je pobjedu u 87. minuti. Ponovno je američki junak bio 'leteći Havajac' Bobby Wood koji je zabio i protiv Nizozemske.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>Spasiteljica nogometa: Ona je pokrenula čistku u Fifi

Komentara 1

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
10:59 11.06.2015.

Gledam ja sinoć utakmicu i mislim si kako su Nijemci sretan narod ......pobijedili ih Amerikanci pa si mislim kako bi tek prošli da su naišli na Slovence!Uh to bi bio poklj ......onaj Krampl sam bi im utrpao barem 3 komada!Hihihihihihihihihihihihihihihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije