BUNDESLIGA

Kramarić zabio, ali mu gol poništen, Iličević suspendiran zbog tučnjave

Andrej Kramarić
Foto: Hoffenheim
07.02.2016.
u 19:41

Hoffenheim je kod kuće izgubio od Darmstadta, te je nakon tih 0:2 sve dublje zakopan prema 2. ligi. Zona spasa sad je sedam bodova udaljena.

HSV i Köln u prvoj su nedjeljnoj utakmici Bundeslige, pred 51.999 gledatelja, odigrali 1:1.

Gosti su poveli golom Zollera u 41. minuti, a izjednačio je Mueller u 47. HSV već šest utakmica nije pobijedio, piše Goal.

Za HSV u sastavu nije bilo Ive Iličevića i Gregoritscha, kao što je bilo i najavljeno nakon što su se potukli na treningu.

A Hoffenheim je kod kuće izgubio od Darmstadta, te je nakon tih 0:2 sve dublje zakopan prema 2. ligi. Zona spasa sad je sedam bodova udaljena.

Kramarić je imao dvije lijepe šanse u prvom poluvremenu, a Aytac Sulu u 33. minuti nakon velike pogreške domaće obrane, prije svih golmana, zabio je za 0:1.

U 80. minuti Kramarić je i zatresao mrežu, ali pogodak opravdano nije bio priznat zbog zaleđa. Da bi u 85. minuti Rajković pogodio za 0:2.

Peta je to gostujuća pobjeda Darmstadta u sezoni, samo ih Bayern i Borussia (D) imaju više! Dok je Hoffenheim ostao na jednoj pobjedi u sada već 13 utakmica...

>> Grafički prikaz igre Andreja Kramarića

>> Čitavi tekst pročitajte na Goalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije