PITAMO VAS

ANKETA Ostaje li Luka Modrić u reprezentaciji ili će uskoro objaviti odlazak iz vatrenih?

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/59
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.06.2023.
u 08:58

Kapetan Hrvatske još nije službeno objavio ostaje li vođa vatrenih ili će se povući

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odbio je u nedjelju navečer reći hoće li nastaviti igrati za Hrvatsku čiji dres nosi od 2006. godine, izvijestile su španjolske novine Marca.

- Imam jasnu odluku, ali je neću priopćiti danas - rekao je Modrić izlazeći sa stadiona u Rotterdamu.

Hrvatska je ondje izgubila od Španjolske u finalu Lige nacija na jedanaesterce, nakon što u 120 minuta nije bilo pogodaka. Modrić, koji će za tri mjeseca napuniti 38 godina, razočaran je napustio stadion i još uvijek nije poznato hoće li nastaviti s igranjem za vatrene, a Španjolci spekuliraju da će uskoro objaviti kraj reprezentativne karijere. 

GALERIJA Marca otkriva oprašta li se Modrić: Njegovo lice na izlasku sa stadiona reklo je sve

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
1/59

Novinari Marce nagađaju da "desetka" više neće igrati za Hrvatsku nego samo za Real Madrid.

- Njegovo lice nakon utakmice i to što čuva trenutak za priopćiti odluku, upućuje da je u Rotterdamu možda zaključio igranje za reprezentaciju Hrvatske nakon 17 godina - piše Marca.

VEZANI ČLANCI:

Svi se nadamo kako će majstor Luka odraditi još europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, a onda se povući iz najdraže izabrane vrste. A anketi nam recite svoje mišljenje i dajte svoj glas. 

Komentara 2

NI
Nipos66
10:26 19.06.2023.

Luka se može i oprostiti ali ostaje ... u našim srcima zauvijek

SP
Stari_proleter
09:45 19.06.2023.

Luka ostani! Ova mladići u repki te još trebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije