Borba za treće mjesto

ANKETA Tko će osvojiti broncu - Hrvatska ili Maroko? Evo kome su prednost dale kladionice

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
17.12.2022.
u 09:03

Kladionice više šanse za osvajnje trećeg mjesta daju Hrvatskoj na čiju pobjedu je koeficijent 2,40 dok je za slavlje Maroka 3,30.

Ispred reprezentacija Hrvatske i Maroka jedina je utakmica Svjetskog prvenstva u kojoj niti jedna momčad nije željela sudjelovati - susret za broncu. Polufinalni porazi slomili su oba tabora, suze su tekle u obje svlačionice, no sada valja podignuti glavu, pronaći motiv i pokušati osvojiti treće mjesto.

- Utakmica za treće mjesto je za nas veliko finale, to je borba za treće mjesto, za medalju. Mi se moramo maksimalo pripremiti, to je velika stvar. Bilo bi sjajno uzeti broncu - poručio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Slične poruke stižu i iz suprotnog tabora.

- Očekuje nas važna utakmica unatoč razočaranju. Nadali smo se finalu. Dat ćemo sve od sebe, umorni smo, iscrpljeni, psihički i fizički smo iscrpljeni. Razmišljam kako sastaviti momčad. Međutim, nastupit ćemo čistog srca i čiste glave. Želimo pobjedu, igrači razumiju da nije isto biti treći ili četvrti. Želimo završiti SP pobjedom - kazao je marokanski izbornik Walid Regragui.

Video - HNS objavio detalje dočeka nogometaša: Nastupit će osam izvođača

 

Kladionice pak više šanse za osvajnje trećeg mjesta daju Hrvatskoj na čiju pobjedu je koeficijent 2,40 dok je za slavlje Maroka 3,30. A koeficijent da će susret u osnovnih 90 minuta završiti neriješenim ishodom jest 3,60.

Kad je riječ o finalnom nedjeljnom susretu SP-a između Argentine i Francuske zanimljivo je da kladionice daju jednake šanse za pobjedu obje momčadi - 2,85, dok je koeficijent za remi - 3,10.

Komentara 8

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
10:44 17.12.2022.

Ako je Vida u prvi 11 onda je pobjeda nasa inace nemamo sase protiv Maroka

PO
Poletarac101
11:04 17.12.2022.

🇭🇷pobijeda sa 2 razlike🇭🇷💪

VI
vidum
10:06 17.12.2022.

Osobno mislim da je Maroko bliži bronci. Bilo bi mi jako drago da se pokažem lošim prognozerom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije