PITAMO VAS

ANKETA Tko je odgovoran za ovu situaciju i loše rezultate u Hajduku?

Split: Ivan Leko novi je trener Hajduka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/12
26.02.2023.
u 19:39

Navijači su puno očekivali od predsjednika kluba Lukše Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa, ali ove sezone opet nisu ispunili zacrtane ciljeve

U Hajduku su svi imali velika očekivanja na početku aktualne sezone, govorilo se o napadu na oba trofeja i plasmanu u europsko natjecanje, ali realnost je dosta drugačija. Nakon teškog poraza od Dinama, Splićanima je jedina nada ostala u hrvatskom kupu gdje u srijedu gostuju kod Osijeka. I jedna i druga momčad se nalaze u lošem rezultatskom nizu, tako da će biti zanimljivo vidjeti tko će se plasirati u polufinale. 

Trener Ivan Leko sigurno nije zamišljao ovakav povratak na Poljud, klub se nalazi u jako teškoj situaciji. 

- Jako je frustrirajuće. Nisam ovo zamišljao ni u najgorim snovima, ovakav povratak doma. Jako je teško. Svi znamo kad nešto jako voliš da te onda to i jako boli u lošim momentima, a ovo su takvi momenti. Treba napraviti dobru analizu, priznat sam sebi gdje si i što si i stisnuti se. I kad je teško, kažu da nema predaje. Izgubiš tek kad se predaš i dok se igra, treba nastojati biti bolji - rekao je na press konferenciji. 

Navijači bijelih su nezadovoljni pa su žestoko kritizirali sve redom, a mi Vas pitamo u anketi tko je odgovoran za ovo stanje. Treba i reći da su Splićanima ima dosta problema sa ozljedama pa su tako u derbiju morala nastupiti dvojica juniora Capan i Vušković koji je tek nedavno napunio 16 godina.

Komentara 10

DU
Deleted user
20:09 26.02.2023.

Kriva je propaganda i nepriznavanje istine sami sebi.

EL
EldersRealm
20:00 26.02.2023.

Navijaci, ali to niste ponudili. Ne moze ulica voditi klub, ali ocito treba jos 18 godina proci da se to shvati.

Avatar Bobiii
Bobiii
05:23 27.02.2023.

Svi su krivi, sa Lekom su lošiji nego sa Karoglanom, a sa Karoglanom su bili lošiji nego sa Dambrauskasom ili Tramezzanijem. Besmislene smjene trenera su dovele do ovoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije