U VELIKOM PROBLEMU

ANKETA Što Dinamo treba mijenjati da spasi sezonu?

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
06.10.2023.
u 15:00

Dinamo trenutačno dijeli drugo mjesto skupine C s Ballkanijem i još može mnogo toga postići. Početak domaće sezone plavi su proveli šepajući za Hajdukom, a priliku da ih konačno uhvate ispustili su nezavidnom predstavom prošloga vikenda. Očito je da na Maksimiru nešto treba mijenjati

Dinamo je u četvrtak navečer, u drugome kolu grupne faze Konferencijske lige, pretrpio gorak poraz od kosovskog prvaka Ballkanija. Ono što je trebala biti gotovo rutinska utakmica čak i za oslabljenu momčad Sergeja Jakirovića uslijed loše igre i golova domaćina u 44. i 83. minute pretvorilo se u pravu katastrofu.

Sergej Jakirović na konferenciju za novinare stigao je pokisao i ljutit. Prekorio je igrače, ali i preuzeo vlastiti dio odgovornosti. Najavio je da bi ovaj poraz mogao značiti njegov odlazak iz Dinama, no danas je vodio trening na Maksimiru, a iz kluba su izrazili punu potporu svome strategu.

Uistinu, pitanje je koliko je odgovornosti na Jakiroviću. Dinamo je početkom ove sezone pustio glavne igrače koji su momčad do sada vodili do trofeja i velikih pobjeda. Luka Ivanušec otišao je za Feyenoord, Josip Šutalo potpisao je za Ajax, a Dominik Livaković već je miljenik navijača Fenerbahčea.

GALERIJA Katastrofalni Dinamo doživio tešku sramotu, na Kosovu poražen od nogometnih anonimaca

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
1/5

Od ubojite četvorke ostao je samo Bruno Petković, a on nije mogao igrati zbog ozljede. Jakiroviću na raspolaganju nisu bili ni Josip Drmić ni Arijan Ademi. S druge strane, ulazni transferi nisu osobito zadivili, a u ovoj utakmici pokazale su se slabosti i igra koja nije na razini hrvatskog prvaka. 

VEZANI ČLANCI:

Dinamo trenutačno dijeli drugo mjesto skupine C s Ballkanijem i još može mnogo toga postići u europskom natjecanju ako popravi svoje rezultate. Međutim, cijeli početak domaćeg prvenstva proveli su gledajući Hajduku leđa, a u prošlome kolu prokockali su svoju priliku da ih preteknu izgubivši s 1:0 na Poljudu u isto tako izrazito lošoj partiji. Očito je da plavi moraju nešto mijenjati, a vas pitamo o kojem je segmentu riječ.

VIDEO Mamić komentirao Dinamov poraz i zapalio društvene mreže. Pozivaju ga da se vrati na Maksimir

Komentara 13

ME
megdan
15:13 06.10.2023.

MORA se dovesti prava pojačanja, po procjeni trenera Jakirevića koji je odličan trener i nije kriv što je ostao s desetkovanom ekipom moju su mu drugi slagali. Nadalje, MORA otići glavni krivac za ovaj fijasko s odlascima pola momčadi i dovođenjem anonimusa iz 2.franc.lige i Japana umjesto pojačanja!!! Ovo je najgori prijelazni rok za Dinamo unazad 15 godina i Šimić zbog ovoga mora otići!!

Avatar jeremija1
jeremija1
21:08 06.10.2023.

pišem tu već godinama da budu Mamića od blata delali ! Vodil je klub kak ga vode i drugi u svijetu, samo po hrvatskoj verziji. Samo s jednom bitnom razlikom ; kod nas nema ni love ni sponzora, dok jednom Bayernu ili Realu kaplje na sve strane - od dresova, od pretplata, od proizvođača opreme, od tv-postaja, od svjetskih firmi i brendova....i to pusti milijuni i milijarde....Dok je Maminjo svoj i Dinamov budžet moral puniti sam, doslovce je izmišljal te novce ! I sad mi očekojuemo da budu jedan Tomašević i njegova ekipa takve sofisticirane biznise vodili, a ne znaju po Zagrebu pomesti i smeće pobrati ! Rekli bi Imoćani ; Matana je otiralo u svit, a Kikaševo imanje dopalo starog Divca, Jokaša i tetku Livoguzu. Podilili nagomilano blago,a do Božića neće bit ni suvog rebra...

MA
MarasG
19:58 06.10.2023.

Dinamo ovu sezonu ne m,oze nikako spasiti.Treba se boriti da bi se spasio klub i sljedece sezone a prvi uvjet za to je da uprava mora otici.Simic i barisic su najvece zlo danasnjeg dinama i dok se klub njih nee rijesi nista bolje nece biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije