PREUZEO REPREZENTACIJU

Čačić: Osobno mi je priznanje ako me Zdravko Mamić izabrao za izbornika

Čačić Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
22.09.2015.
u 19:18

– Šimunić je odigrao više od 100 utakmica za hrvatsku reprezentaciju, njegova karijera je bila bogata. Trenirao sam ga u Dinamu i upoznao sam ga kao čestitog čovjeka – rekao je Čačić

Ante Čačić danas se i službeno predstavio kao novi izbornik hrvatske reprezentacije. Jedan od najčešćih komentara koji se mogu čuti jest da iza njegova imenovanja stoji Zdravko Mamić.

– Malo mi je i smiješno objašnjavati poziciju Zdravka Mamića u hrvatskom nogometu. On vodi najuspješniji hrvatski klub, dopredsjednik je saveza i sudjelovao je u izboru Bilića, Štimca i Kovača. Meni je osobno priznanje ako me on izabrao za izbornika – rekao je Čačić za RTL.

Pomoćnik u stožeru bit će mu Josip Šimunić kojega je Fifa zbog povika "za dom spremni" kaznila sa 10 utakmica suspenzije.

 – Šimunić je odigrao više od 100 utakmica za hrvatsku reprezentaciju, njegova karijera je bila bogata. Trenirao sam ga u Dinamu i upoznao sam ga kao čestitog čovjeka. Želi biti trener i bit će itekako od koristi. Bit će vezivno tkivo između igrača i nas.

Premijer Zoran Milanović rekao je da će HNS Čačića "maknuti kao zadnjeg pučkoškolca".

– Ne znam o kome govorite, ne čitam novine. Nisam čuo nijednog stručnjaka koji je protiv mene rekao jednu lošu riječ – rekao je Čačić i dodao:

– Najvažnije da Hrvatska iduće godine nastupi na Europskom prvenstvu. Uvjeren sam da ćemo se plasirati.

>> Novosel: Čačić je bolji izbor nego što je to bio neiskusni Niko Kovač

Komentara 13

RI
rikavac
20:17 22.09.2015.

kao on nezna da ga je Mamic izabrao. hahaha Nego ko je te izabrao? navijaci nisu igraci nisu! Od jednom ti pa iz vedra neba. Zalosno.

VO
vodenjak142
19:46 22.09.2015.

Čačiću srami se,da si karakter nebi ni prihvatio izborničko mjesto,pa cijela Hrvatska je protiv tebe

NB
Navrnuti Bracanin
20:04 22.09.2015.

Bravo prika. To se traži. Kud Zdravko tu i ja. Pravac Remetinac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije