NAPADAČ HAJDUKA:

Nisam gledao Dinamo - Lokomotiva jer me ne zanimaju prijateljske utakmice

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
28.08.2017.
u 08:36

- Ne znam tko će ostati u momčadi, to je stvar Uprave, volio bih da svi ostanu jer smo stvarno jaki.

Hajduk je sinoć na Poljudu svladao Istru s 2:0, a u strijelce se upisao raspoloženi splitski napadač Ante Erceg.

- Bilo je teško, vrijeme je bilo sparno. Srećom postigli smo brzo pogodak, nismo se previše istrošili. Bitno je bilo uzeti tri boda i mirno otići na pauzu. Prije utakmice sam rekao momcima da vjerujemo u sebe, da možemo biti u borbi za vrh, ali to moramo sebi ubaciti u glavu i onda će biti dobro - rekao je Erceg, prenosi Dalmatinski portal.

Priča se da bi Hajduk mogao prodati Nikolu Vlašića.

- Ne znam tko će ostati, to je stvar Uprave, volio bih da svi ostanu jer smo stvarno jaki.

Je li Erceg gledao jučerašnju utakmicu Dinama i Lokomotive.

- Ne gledam prijateljske utakmice - odgovorio je Erceg.

Komentara 25

MA
Magnificus
08:45 28.08.2017.

jadnici uvijek kmeče o lokomotivi....

FL
FLYZG
12:52 28.08.2017.

Zanimljivo kako se ovaj jadnicak izjasnjava o utakmici Dinama i Lokomotive,ali prije nego je to izjavio mogao se radije posavjetovati malo sa svojim starijim hajduckim kolegama tamo negdje iz perioda 90-tih godina,kada je recimo bilo "normalno" da se nakon utakmice Neretva-Dinamo 1:1 iz svlacionice NK Neretva na kraju utakmice cuje pjesma "ja te volin hajduce",zatim desetak godina kasnije,gdje javno na HRT-u jedan nogometas Zadra izjavljuje nakon utakmice protiv Dinama;citiram:"ae pa mi smo dalmatinci,navijaci ajduka,moramo pomoc svojima protiv Dinama"...itd.,itd...,da ne nabrajam razno razne Primorce iz Stobreca,spomenutu Neretvu iz Metkovica itd...,eto toliko!

FR
franepetric
12:45 28.08.2017.

A šta on uopće ima gledati? Neka gleda Osijek i belupo, tu je njihova borba za 3. mjesto... 5 godina nisu bili ni drugi a bahate se kao da su prvaci 25 godina. Kanta od kluba i ništa više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije