donosi goal

As do asa i – iznenađenje! Podsjetite se tko je igrao u srazu Hrvatske i Argentine 1994.

Hrvatska - Argentina
Foto: Robert Belošević/Pixsell
11.11.2014.
u 09:04

Završilo je 0:0, a Goal vas podsjeća na asove koje su Ćiro Blažević i Alfio Basile izveli

Prije 20 godina Argentina se pripremala za SP te je 4. lipnja 1994. došla u Maksimir u najjačem sastavu. S druge strane bili su vatreni čiji je uzlet tek počinjao. Završilo je 0:0, a Goal vas podsjeća na asove koje su Ćiro Blažević i Alfio Basile izveli. A vi se pokušajte sjetiti desnog beka kockastih...

Koje su zvijezde tada nastupile na Maksimiru, možete pogledati ovdje.

>>'Ne osjećamo pritisak, a s Messijem nisam razgovarao o utakmici'

>>Kovač: Još ne znam sastav za Argentinu, ali očekujem veliku borbu

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:42 11.11.2014.

Bome ste me iznenadili s desnim bekom, na njega sam potpuno zaboravio. Tako će za 20 godina netko pisati - pogodite tko je igrao veznog protiv Argentine 2014? Mato Jajalo. A u napadu? Duje Čop! Tad će se netko pitati 'pa tko je tu lud'? A onda će ga netko drugi podsjetit da je predsjednik HNS-a bio Davor Šuker kojeg je zanimao novac i samo novac i da je dogovorio prijateljsku s Argentinom četiri dana prije kvalifikacijske s Italijom bez da je javio ikome u savezu ili izborniku... Onda će taj prvi netko promisliti 'pa nije ni čudo da su ga smjenili nakon što je Mamić istjeran iz hrvatskog nogometa'... :)

SA
SI aka SI
10:49 11.11.2014.

s te utakmice mi je najviše ostalo u sječanju da sam pokiso ko miš i da su psi na aerodromu lajali kada je Diego prošao pored osiguranja sa svojom "opremom"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije