LA LIGA

Atletico u neizvjesnoj utakmici nastavio fantastičan niz; Barcelonu spasio 18-godišnjak

LaLiga - Atletico Madrid v Rayo Vallecano
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/8
31.01.2024.
u 23:59

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir počeo je utakmicu za Osasunu, a zamijenjen je u 68. minuti, nakon što je njegova momčad ostala s igračem manje. U četvrtak će zaostalu utakmicu ovog kola odigrati Getafe i Real Madrid

Nogometaši madridskog Atletica ostvarili su novu domaću pobjedu u španjolskoj La Ligi, u zaostalom ogledu 20. kola svladali su Rayo Vallecano s 2-1. Prva dva pogotka postignuta su krajem prvog poluvremena. Atletico je poveo u 35. minuti kada je nakon prekida Reinildo glavom pogodio za 1-0. U 42. minuti gosti su izjednačili, a s 15-ak metara domaću je mrežu proparao odličnim udarcem Alvaro Garcia.

U 81. minuti Memphis Depay je postigao pogodak za 2-1 Atletica, ali je gol poništen nakon VAR provjere i zaleđa. Ipak, u 90. minuti isti igrač je opet zabio, ovaj put regularan pogodak nakon asistencije Griezmanna, za domaće slavlje od 2-1.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

LaLiga - Atletico Madrid v Rayo Vallecano
1/68

Atletico je time nastavio odličan domaći ligaški niz. U dvanaest utakmica ove sezone Atletico je pred svojim navijačima upisao 11 pobjeda i samo jedan neodlučeni rezultat. Atletico se vratio na treće mjesto ljestvice, a isti broj bodova ima četvrta Barcelona. Osam bodova više ima Girona, a sedam više Real Madrid. Rayo Vallecano je ostao na 13. mjestu ljestvice.

Ranije tijekom srijede nogometaši Barcelone su kao domaćini s 1-0 bili bolji od Osasune. Vrlo teško Barcelona je osvojila domaće bodove koje je osigurao Vitor Roque golom u 63. minuti. Sjajnu asistenciju poslao je Joao Cancelo koji je vanjskim dijelom kopačke ubacio, a Roque Junior je glavom pogodio za tri boda svoje momčadi

VEZANI ČLANCI:

Samo četiri minuta kasnije gostujuće šanse su se dodatno smanjile nakon što je Unai Garcia dobio drugi žuti karton, a Barcelona je do kraja sačuvala minimalno vodstvo. Hrvatski reprezentativac Ante Budimir počeo je utakmicu za Osasunu, a zamijenjen je u 68. minuti, nakon što je njegova momčad ostala s igračem manje. Krajem prvog dijela propustio je solidnu priliku kod rezultata 0-0. U četvrtak će zaostalu utakmicu ovog kola odigrati Getafe i Real Madrid.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije