Dinamo-Hajduk

Bad Blue Boysi napunit će sjever, Hajduk u Zagrebu čeka snijeg i vrući teren

Navijači na utakmici 21. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Istre
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
24.02.2023.
u 16:36

Dinamo je objavio da su u prodaji i dalje ulaznice za sjever gore, zapad dolje i zapad gore.

Dinamo i Hajduk u nedjelju od 15 sati igraju veliki hrvatski derbi u kojemu se i jedni i drugi bore za sam vrh prvenstvene tablice. 
Dinamo ima osam bodova više i utakmicu manje od Hajduka koji u ovom susretu mora pošto-poto pobijediti.  A neće mu biti lako, jer ozlijeđenih ima mnogo, u Zagrebu se najavljuje snijeg, ali i sjever s Bad Blue Boysima. 

Naime, Dinamo je objavio da su rasprodane sve ulaznice za donju sjevernu tribinu, što znači da će imati glasnu podršku Bad Blue Boysa. 

Dinamo je objavio da su u prodaji i dalje ulaznice za sjever gore, zapad dolje i zapad gore. Ulaznice za sjever gore prodaju se po pet eura, za zapad gore po deset, a za zapad dolje po 13 eura. Prodaja traje u petak i subotu od 11 do 19 sati, a na dan utakmice od 11 sati do završetka prvog poluvremena u 15:45.

Ukoliko plavi pobjede na domaćem terenu, imat će veliku prednost ispred Hajduka od 11 bodova, čime bi praktički osigurali naslov prvaka za ovu sezonu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
01:00 25.02.2023.

Sloboda Zagrebu bilo bi prikladnije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije