opet se izvukao

Balotelli izbjegao kaznu, ali su ga poslali u izolaciju sa svećenikom

'Mario Balotelli, Man City, seen at Manchester airport before the team fly out to Dortmund, Germany. Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
04.01.2013.
u 17:28

– Na dvije sekunde izgubio sam kontrolu, da, jer nije želio napustiti igralište. Ali nije bilo tako loše kako opisuju novine

Napadač Manchester Cityja Mario Balotelli neće biti kažnjen zbog sukoba s menadžerom Robertom Mancinijem, odlučili su čelnici aktualnog engleskog nogometnog prvaka.

Podsjetimo, u Cityjevu trening-centru u četvrtak je Mancini zgrabio za majicu, vukao i gurao Balotellija istodobno urlajući i gestikulirajući, a na kraju je sukobljeni dvojac morao razdvajati jedan od članova stručnog stožera.

– Na dvije sekunde izgubio sam kontrolu, da, jer nije želio napustiti igralište. Ali nije bilo tako loše kako opisuju novine. Na fotografiji sve izgleda drukčije nego što je zapravo bilo. Igrali smo utakmicu, Mario je udario suigrača i rekao sam mu da napusti travnjak. On je rekao da ne želi pa sam ga onda zgrabio za majicu i odgurao s travnjaka. To se zapravo dogodilo i nije bilo tučnjave – opisao je Roberto Mancini.

Balotelli je izbjegao kaznu, no zato su ga poslali na "pokoru" klupskom svećeniku.

Talijan se povukao u izolaciju s Cityjevim klupskim kapelanom Peterom Horlockom, želi naći oprost i utjehu nakon posljednjeg ispada u nizu koji je priredio u dvije i pol godine u Manchesteru.

>>>Balotelli i Mancini fizički se sukobili na jutrošnjem treningu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije