MEĐUSOBNA PREPUCAVANJA

Barbarić: Prijatelji smo s bijelima, ali razbit ćemo ih

Tomislav Barbarić
Anto Magzan/PIXSELL
21.03.2010.
u 16:11

Tomislav Barbarić pojavio se u Maksimiru u novoj majici. Nije dizajn za modnu reviju, ali je poziv da se dođe u Maksimir u srijedu 24. ožujka u 17.30 sati na susret Dinama i Hajduka.

 U Koprivnici je igrao odlično, plavi opet nisu primili gol.

– To je zasluga cijele momčadi. Butina je izvadio nekoliko teških lopti – veli Barbarić.

U srijedu dolazi Hajduk, cijene su popularne, za sjever samo 20, za jug i istok 40, a zapad 60 kuna. Barbarić se čuo s kolegom iz mlade reprezentacije, igračem Hajduka Maločom.

– S njim sam najbolji jer je Zagrepčanin, igrao je tu s nama. Rekao sam mu da ćemo ih rasturiti, a isto on kaže i meni. Prepucavamo se, uobičajeno. Ali mi iz Dinama dobri smo s mladim reprezentativcima Hajduka. Želimo rezultat za miran uzvrat u Splitu.

Maloča se zakvačio s Lokomotivinim Bagarićem.

– Pričao sam s obojicom, netko iz Lokomotive puknuo je loptu nakon prekida, došlo je do koškanja. Sve je to u žaru borbe.

Ključne riječi

Komentara 3

ED
ednet
18:03 21.03.2010.

Dinamo, ili druženje sa hokejašima...stvarno teška odluka

LU
luena
16:16 21.03.2010.

Igraj i pobjedite,samo nemoj unaprijed lupetat...na terenu se vidi djelo,ne na jeziku... dosta je da se bili bahate,sad ti i mamic ,samo je to falilo.

Avatar dinameze
dinameze
17:20 21.03.2010.

ajmoooooo plaaaaaavi samo bez bahaćenja molim lijepo,a koliko smo jaki dobro se vidjelo sinoć kad je MANDŽO zabio onaj gol od mantinele(e moj šurjak).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije