Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Barcelona kupila braniča Kustošije Mikayila Fayea: Za pet milijuna eura otišao na Camp Nou

Mikayil Ngor Faye
Foto: HNL via Facebook
1/2
11.06.2023.
u 20:54

Braniča podrijetlom iz Senegala povezivalo se s Borussiom Dortmund i Chelseajem, ali otišao je u Kataloniju gdje smatraju da bi za par sezona mogao biti u konkurenciji za prvih 11

Mikayil Faye (19) je za pet milijuna eura iz hrvatskog drugoligaša Kustošije otišao u Barcelonu. Braniča podrijetlom iz Senegala povezivalo se s Borussiom Dortmund i Chelseajem, ali na kraju će ipak zaigrati na Camp Nou. Katalonci smatraju da je mladić talent koji bi za nekoliko sezona mogao biti u konkurenciji za prvu postavu. Uskoro bi trebali potpisati ugovor, napisao je Fabrizio Romano.

Romano piše kako su u dogovor uključeni i bonusi kojima bi zarada Kustošije mogla dodatno porasti. U klubu je Faye bio od 2. veljače, a upisao je 14 nastupa uz jedan pogodak i jednu asistenciju. Uz to deset je puta nastupio za senegalsku U-17 reprezentaciju.

VEZANI ČLANCI:

Mladića koji može igrati na pozicijama stopera i lijevog beka Britanci već neko vrijeme hvale i ističu kako je impresionirao brojne skaute, među kojima i Marseille te Reims. Daily Mail ga je nazvao "čudovištem". 

VIDEO Kramarić: Motivirani smo iako je kraj sezone, ako budemo na našoj razini očekujte velike stvari

 

Komentara 5

BS
Blue_shirt
00:14 12.06.2023.

Nisu zapeli, nego je problem u zastupniku. Njega je nažalost nova uprava stavila na "crnu listu". Od formiranja nove uprave ovo je treći slučaj da se "ignorira" Bara. Brekalo, Rukavina i sada Fayea... Antolic i društvo imaju drugi smjer. Šteta.

KO
korisnik70
22:31 11.06.2023.

A gdje su zapeli Dinamovi skauti?

Avatar utunelu
utunelu
07:39 12.06.2023.

u barceloninu skolu nogometa a audiciju dode 3000 klinaca prime ih 150 nakon godinu dana ostane njih 30 a od njih 30 defiliraju se 1 ili 2 koji bi možda mogli igrati u prvoj ekipi i onda barcelone kupi iz Kustosije nepiznatog lika ..jer vi mislite da smo mi bas tako glupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije