potop na camp nou

Barcelona pred katastrofom! Katalonski gigant potrošio 150 miljuna eura, a prijeti mu ispadanje iz Lige prvaka

Champions League - Group C - FC Barcelona v Inter Milan
NACHO DOCE/REUTERS
12.10.2022.
u 23:40

Mračni dani su pred španjolskim velikanom i višestrukim osvajačem Lige prvaka.

Španjolski velikan Barcelona mogla bi drugu godinu za redom ispasti već poslije grupne faze Lige prvaka nakon remija s Interom (3:3).

Stanje u skupini C nakon četiri odigrana kola nikako nije dobra po velikana s Camp Noua, a mogla je biti i gora da su Interovi napadači bili malo manje sebični i malo više precizniji. 

Iznos od 153 milijuna eura koliko su potrošili na brojna pojačanja u ljetnom prijelaznom roku (Kessie, Raphinha, Lewa, Christensen...), možda neće biti dovoljan Barci da izbori nokaut fazu Lige prvaka, a njihovi navijači bi opet mogli biti jako razočarani i bijesni na trenera Xavija i svoje ljubimce.

Soccer Football - Champions League - Group C - FC Barcelona v Inter Milan - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 12, 2022 FC Barcelona's Robert Lewandowski reacts REUTERS/Nacho Doce Photo: NACHO DOCE/REUTERS
Foto: NACHO DOCE/REUTERS

Dva kola prije kraja, Barcelona igra sa Bayernom i autsajderom Viktorijom, baš kao i Inter. Osvoji li talijanski doprvak u te dvije utakmice barem tri boda, Barcelona ponovno neće izboriti drugi krug elitnog natjecanja, zbog lošijeg međusobnog omjera s Interom (poraz na Giusseppe Meazzi od 1:0).

Barceloni nije pomogao niti sjajni Robert Lewandowski koji je zabio dva pogotka i stigao do 91. gola u Ligi prvaka.

Standings provided by Sofascore
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Darlboro2
Darlboro2
05:46 13.10.2022.

I onda će kad ponovo upadnu u financijske probleme zazivati Superligu ne bi li "spasili" nogomet... A neće nitko reć da sami uprskaju s plaćanjem igrača bez rezona

DU
Deleted user
07:36 13.10.2022.

Nekaze se dzaba,"Gdje je puno baba,tu je djete kilavo",a ova Barcelona je bas jadna i kilava......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije