Bryan Zaragoza

Bayern kupio igrača visokog 164 cm, platio ga 15 milijuna eura

Euro 2024 Qualifier - Group A - Spain v Scotland
Marcelo del Pozo/REUTERS
06.12.2023.
u 13:56

Zaragoza je s bavarskim klubom potpisao ugovor do 2028. godine, ali će se pridružiti Bayernu tek na ljeto, od 1. srpnja 2024. godine.

Njemački nogometni velikan Bayern München se za novu sezonu pojačao 22-godišnjim Španjolcem Bryanom Zaragozom iz Granade, tvrde njemački mediji.

Prema informacijama portala Sportbuzzer i televizijskog kanala Sky, njemački nogometni prvak navodno je transfer platio 15 milijuna eura.

Zaragoza je s bavarskim klubom potpisao ugovor do 2028. godine, ali će se pridružiti Bayernu tek na ljeto, od 1. srpnja 2024. godine.

Interes za Zaragozu iskazali su i RB Leipzig, te engleski Brentford.

Samo 1.64 metra visoki lijevonogi napadač, za Granadu je odigrao 51 utakmicu (10 golova, 3 asistencije), a u listopadu je debitirao za španjolsku reprezentaciju.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije