Perišić strijelac

Bayern osvojio 24. naslov, Mandžukiću 36 minuta!

Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.03.2014.
u 21:55

A Borussia Dortmund odigrala je 0:0 protiv Schalkea pa bi tako Bayern osvojio naslov i da nije pobijedio

Nogometaši Bayerna već danas su osigurali naslov prvaka Njemačke. U 27. kolu prvenstva gostovali su u Berlinu kod Herthe i pobijedili sa 3:1. To im je treći trofej pod vodstvom Pepa Guardiole (Osvojili su europski superkup i klupski SP).

- Odlično! Sad se možemo koncentrirati na druga natjecanja, rekao je Guardiola.

Bayern ove sezone ima 25 pobjeda i samo dva remija, a ovo im je ukupno 24. naslov prvaka. Mario Mandžukić tako je osvojio svoju sedmu titulu otkako je u ljeto 2012. godine stigao u Bayern.

A Guardiola je u današnjoj utakmici na klupi ostavio Riberyja i Mandžukića te je utakmicu započeo s 'lažnom devetkom' Götzeom. I već u sedmoj minuti Kroos je zabio za vodstvo 1:0, a samo sedam minuta kasnije Götze je povisio na 2:0. Bayern je dominirao tijekom cijelog prvog dijela, a Müller je u 38. minuti udarcem glavom pogodio gredu.

Već u 54. minuti Guardiola je u igru ubacio Mandžukića i Riberyja, a Bavarci su nastavili s dominacijom. Međutim, u 66. minuti Rafinha je skrivio jedanaesterac, a Ramos je bio siguran realizator. igrač Herthe u stilu Panenke prevario je Neuera.

Novi prvak Njemačke tada je ponovno pritisnuo, a točku na i stavio je Ribery u 79. minuti. Francuski reprezentativac primio je loptu od Götzea i lijepo prebacio vratara.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka počelo je veliko slavlje, novi trofej je u vitrinama.

A Borussia Dortmund odigrala je 0:0 protiv Schalkea pa bi tako Bayern osvojio naslov i da nije pobijedio. Wolfsburg je u gostima pobijedio Werder 3:1, a drugi pogodak gostiju postigao je Ivan Perišić koji je odigrao do 90. minute. A svih 90 minuta odigrao je Ivica Olić.

>>Bayern zbog homofobnog transparenta mora zatvoriti dio tribine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije