Preokret

BBB došli na trening Dinama i pričali s Vahom

BBB (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
17.10.2010.
u 17:40

Razgovarali smo, a na trening može doći tko želi – kaže Halilhodžić nakon najave BBB-a da će doći dati podršku uoči Bruggea

Ne, nisu Bad Blue Boysi prekinuli bojkot utakmica Dinama, ali ipak su došli u Maksimir. I to je određeni pomak. Naime, skupina navijača je pohodila trening Dinama na igralištu Hitrec-Kacijan i nakon njega razgovarala s trenerom Vahidom Halilhodžićem.

– Ne morate sve odmah znati, ali pričali smo i pričat ćemo i dalje, sve za dobrobit Dinama. Potreban je dijalog, iako u njega nitko ne može ući s isključivim stavom da mora biti tako ili nikako. A na kraju, nisam ja gazda kluba da odlučujem o nekim stvarima, kazao je Vaha i na upit je li odobrio dolazak navijača koji žele pred Club Brugge dati podršku momčadi dodao:

– Moji su treninzi otvoreni i može doći tko želi.

Treba očekivati da će u utorak na Hitrecu biti živahno, da će navijači doći vidjeti Vahine dečke uoči važnog europskog ispita, dati im podršku. No, koliko znamo, i dalje neće na utakmice. Barem kako sada stvari stoje.

No i dolazak na trening, na razgovor s trenerom, već je određeni pomak. Uostalom, nije ni navijačima lako iz kina Mosor ili od kuće gledati kako Dinamo igra i još ima šanse prezimiti u Europi.

Ključne riječi

Komentara 56

BR
brandt
15:57 18.10.2010.

Hvala Bogu da tih idiota vise nema tribinama. Napokon normalni ljudi mogu doci na utakmicu. Jedan savjet Mamicu. Daj tim huliganima 1 mil. eura i da se vise nikada ne pojave na stadionu. To ce biti najbolje ulozeni novac.

GA
ganga
19:05 17.10.2010.

samo da se banda ne vrati

OB
-obrisani-
20:27 17.10.2010.

ma kome trebaju ti idioti. Nije mi jasno zasto novinari forsiraju dolazak huligana. Bas je bilo lijepo gledat Dinamo i slusat prave navijace kako navijaju za Dinamo i cak pljescu Hajdukovcima, sto su se kvalificirali za Euro-Ligu. A sto je najbolje, nismo se morali bojati nekih kazni od Uefe zbog izgreda BadBlueBudala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije