anketa odlučila

BBC pisao protiv SP-a u Kataru pa se dogodio veliki obrat: Najbolji Mundijal u 21. stoljeću

FILE PHOTO: FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Lee Smith/REUTERS
29.12.2022.
u 13:05

Svjetsko prvenstvo u Kataru neočekivano je odnijelo pobjedu u anketi poznatog portala

U velikoj BBC-jevoj anketi o tome koje je svjetsko prvenstvo u 21. stoljeću bilo najbolje nedavno završeni katarski Mundijal je uvjerljivo pobijedio sa 78 posto glasova. Turnir na kojem je Argentina u dramatičnom finalu nakon penala pobijedila Francusku uvjerljivo je pobijedio, a zanimljivo je da niti jedan drugi turnir nije dobio više od šest posto glasova. 

- Bilo je to Svjetsko prvenstvo puno šokova, a završilo je možda i najvećim finalom ikada. Maroko je stigao do polufinala, Japan je radio velika iznenađenja, a Saudijska Arabija je na otvaranju pobijedila budućeg svjetskog prvaka - piše BBC

 

 

Zanimljivo je da je britanska nacionalna televizija bojkotirala je otvaranje svjetskog prvenstva, a u nekoliko emisija upozoravala je na kršenje ljudskih prava u toj zemlji pa je time veće iznenađenje da je Katar pobijedio u anketi.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:46 29.12.2022.

Još jedan dokaz da je danas ljudsko pamćenje na nivou čovječje ribice.

ZA
zagi101
15:28 29.12.2022.

kakvo je to svj prvenstvo a da tribine nisu ispunjene do kraja s navijačima, mnoge tekme su bile sa 70% popunjenosti

EL
EldersWisdom
14:31 29.12.2022.

Protestni glasovi, bas zbog BBC-evog bojkota otvaranja. Ljudi su glasovali protiv woke kulta i njihovog terora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije