Neuobičajena metoda

Belgija novog izbornika traži na internetskoj platformi LinkedIn

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: John Sibley/REUTERS
1/4
15.12.2022.
u 00:30

Belgijci će sad morati kopati kroz tisuće neozbiljnih prijava kako bi možda pronašli jednu pravu.

Nakon 0:0 remija protiv Hrvatske kojim je s reprezentacijom Belgije ispao sa Svjetskog prvenstva u grupnoj fazi, Španjolac Roberto Martinez smijenjen je s mjesta izbornika reprezentacije. Inače se na visokoj razini nakon ovakve situacije odrede tri-četiri favorita za nasljednika pa se od njih izabere najbolji. Međutim, u savezu trenutno drugoplasirane reprezentacije svijeta na Fifinoj rang-ljestvici odlučili su se na drukčiji pristup.

Belgijski nogometni savez raspisao je natječaj za poziciju izbornika na popularnoj platformi za traženje i nuđenje poslova LinkedIn.

"Tražimo serijskog pobjednika koji ima iskustvo vođenja najboljih igrača na svijetu. Tražimo novog trenera kojem će fokus biti kreiranje grupe u dobrim odnosima i integriranje mladih igrača u momčad. On treba biti taktički ekspert koji svoje izbore bazira na podacima, tehnologijama i objektivnim parametrima te treba koristiti iskustvo i sportske strukture Saveza. Zna kako osvojiti trofeje u svjetski poznatom natjecanju", stoji u opisu posla na poznatoj web-stranici, odnosno aplikaciji.

Za razliku od standardnog načina traženja izbornika, Belgijci će sad morati kopati kroz tisuće neozbiljnih prijava kako bi možda pronašli jednu pravu.

Video - Pranjić na rubu suza: Treba reći jedno ime. On je najveća priča SP-a, svima očitao lekciju života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije