PROBLEMI U REALU

Bellinghama nema mjesec dana, ozlijedio mišić koji nemaju svi

Super Cup - Real Madrid v Atalanta
Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
1/2
24.08.2024.
u 20:33

"Teško mi je što ću propustiti utakmice, ali pokušavam biti pozitivan. Podržavat ću dečke kao navijač dok im se neću moći ponovno pridružiti", objavio je Bellingham

Real Madrid je jučer ostao bez Judea Bellinghama koji je ozlijedio na samom kraju treninga i neće ga biti mjesec dana. Ovo je već drugi put u kratkom razdoblju da se netko od igrača Reala ozlijeđuje na treningu i bude mjesec dana odsutan. Prvi takav slučaj bio je Eduard Camavinga.

 

Bellingham je doživio ozljedu koja nije bezazlena. Radi se o ozljedi plantarnog mišića koji inače nema svatko, konkretno 8-12 posto svjetske populacije. Radi se o mišiću koji se proteže iza koljena i prelazi u potkoljenicu.

Atletičarka Maria Vicente ima taj mišić. Prije Olimpijskih igara u Parizu ozlijedila je Ahilovu tetivu i u Barceloni ju je operirao liječnik, koji je naglasio prisutnost tankog plantarnog mišića kod sportašice, što je utjecalo na uspješnost operacije.

 

"Ima jedan mali mišić koji se zove plantaris, nemaju ga svi, samo neki. Dobro je znati kada je u pitanju operacija", opisao je liječnik.

"Teško mi je što ću propustiti utakmice, ali pokušavam biti pozitivan. Podržavat ću dečke kao navijač dok im se neću moći ponovno pridružiti", objavio je isfrustrirani Bellingham na društvenim mrežama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije