Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALI SUSRET

BiH sudac opisao jednu situaciju s Lukom Modrićem. Potez kapetana vatrenih neće nikada zaboraviti

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
24.02.2024.
u 11:45

Podsjetimo, naš nogometni čarobnjak ima ugovor s Realom do ljeta tekuće sezone, a pojedini mediji pišu da ga žele saudijski klubovi.

Bosanskohercegovački sudac Ifran Peljto gostovao je na N1 televiziji, a govorio je o susretu između Reala i Leipziga, našem kapetanu Luki Modriću i ostalim aktualnim temama. Peljto je imao zahtjevan susret u Ligi prvaka između bikova i kraljeva, koji je završio pobjedom Reala od 0:1.

GALERIJA Modrić spava na madracu od 55 tisuća eura

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/7

Kod pitanja smije li mu netko prići na poluvremenu, opisao je situaciju s Modrićem.

- Oni to komentiraju, to je normalno, to je sport. Postoji veliki broj kamera. Naša je svlačionica bila blizu Realove. U jednom trenutku dolazi Luka Modrić i kaže ‘sunarodnjaci, samo da vas pozdravim’. Igrao je u našoj ligi, tu je Zrinjski, BiH liga i najbolji igrač svijeta. Napravio je gestu dostojnu najboljeg igrača svijeta. Pokazao je nešto što je ostalo među nama ljudima i sportašima, a čovjeku bude drago što ga je pozdravio najbolji igrač svijeta - rekao je BiH sudac. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, naš nogometni čarobnjak ima ugovor s Realom do ljeta tekuće sezone, a pojedini mediji pišu da ga žele saudijski klubovi. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije