SCHIFO OZLIJEĐEN

Bilić kandidat za klupu West Hama, Petrić potpisuje za PAO

Slaven Bilić
Ivana Ivanović/PIXELL
06.01.2014.
u 11:31

Mladen Petrić, koji je u West Hamu igrao tri mjeseca, ali je dobio otkaz dobio krajem prosinca, karijeru će nastaviti u Panathinaikosu.

Poraz od Nottighama 0:5 u trećem kolu FA Cupa vrlo vjerojatno će biti posljednja utakmica Sama Allardycea na klupi West Hama. I prije tog poraza tresla mu se stolica, a čini se kako je samo pitanje sata kada će postati bivši.

Engleski mediji već su počeli spekulirati s mogućim nasljednicima, a kao glavni favorit spominje se trener Nike Kranjčara u QPR-u Harry Redknapp. Uz njega spominju se Di Canio, Mackay, Glenn Hoddle, kao i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Bilić ima omjer 25/1 što znači da bi na jednu uloženu funti mogli dobiti 25 ukoliko se ostvari da aktualni trener Bešiktaša sjedne na klupu 'čekićara'.

Petrić ovaj tjedan potpisuje za PAO

A Mladen Petrić, koji je u West Hamu igrao tri mjeseca, ali je dobio otkaz dobio krajem prosinca, karijeru će nastaviti u Panathinaikosu. Naime, on bi već danas trebao doputovati u Atenu, a nakon što prođe liječnički pregled i potpisati ugovor.

Ugovor bi potpisao do kraja ove sezone, a tamo bi se priključio dvojici hrvatski igrača, Danijelu Pranjiću i Gordonu Schildenfeldu, koji je u nedjelju ozlijedio ruku u prvenstvenoj utakmici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije