blaža ruptura u listu

Bilić ostaje bez Šimunića?

Josip Šimunić
Antonio Bronić
28.09.2009.
u 13:13

Nastup Josipa Šimunića u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije za SP protiv Kazahstana upitan je, ne i isključen.

Potvrdio je to jedan od liječnika hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić, koji se u ponedjeljak telefonom čuo sa stoperom njemačkog bundesligaša Hoffenheima.

- U ponedjeljak ujutro Josip je bio na pregledima. Pokazalo se da je zadobio lakšu rupturu mišića u listu noge – prenio je Totalsportu Rakićeve riječi glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Rakić tvrdi da ozljeda takvog tipa obično iziskuje oporavak do tri tjedna. Šimunić je pak doznao da se radi o blažem tipu puknuća, te je opći zaključak da je legitimno očekivati oporavak 31-godišnjeg stopera za dvoboj protiv Kazahstana 14. listopada u Astani.

Prema informacijama iz HNS-ove liječničke službe, Šimunić ovaj tjedan neće trenirati. Umjesto toga doputovat će u Rovinj, gdje će provoditi terapije pod nadzorom berlinskog fizioterapeuta Thomasa Sennewalda, jednoga od vanjskih suradnika HNS-a.

Šimunić se ozlijedio u prvom poluvremenu utakmice u Berlinu između svojega novog (Hoffenheim) i bivšeg (Hertha) kluba. Gosti su slavili pobjedu 5-1, a Šimunić je u poluvremenu ostao u svlačionici.

Komentara 7

OB
-obrisani-
16:18 28.09.2009.

Pa zato su i pobjedili. Sto je siso Simunic. Bilo bi i bolje da ga nema protiv Kazahstana. On uvijek napravi neki nepotrebni penal, prekrsaj, promasi loptu ili da auto gol! Meni nikako nije jasno kako je on proveo sve ove godine u reprezentaciji i da ga niko nije zapitao zasto stalno pravi greske! On nam je velika rupa u odbrani! Englezi su to skuzili i zato smo popili 5 komada!

ES
el sharque
18:05 28.09.2009.

Šimunić je jedan od najboljih naših igrača. Dovoljno je sjetiti se Eura i zaslužuje naklon. Pored toga, vidi se da čovjek srcem igra za Hrvatsku i velika je greška da nije postavljen za kapetana. Svaka čast Srni, ali realno, jedini pravi kandidat je bio Joe, i to je jedna u nizu zamjerki prema Biliću.

PE
petrovve
17:36 28.09.2009.

Da je Simunic par puta nepotrebno u najvaznijim utakmicama zabrljao to stoji,ali da je sad kriv za 5 golova koje smo u zadnjoj utakmici sa Englezima kasirali ,nije istina.U toj tekmi su svi zakazali,nisu igrali onako kako je bilo recenoeno i tu je prici kraj.Zao mi sto se ozlijedio,ali tko zna zasto je moralo tako biti.Mozda je i bolje da nece biti u Kazahstanu,u trenutku izgleda za nas problematicno,ali Bilic ima sigurno rijesenje i za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije