TRENER WEST HAMA

Bilić se na gospodski način oprostio od Payeta, više se ne osjeća iznevjereno i razočarano

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.02.2017.
u 07:39

- Duguje li nam ispriku? Ne, ne bih rekao - rekao je Bilić.

Trener West Hama Slaven Bilić na gospodski se način oprostio od bivšeg najboljeg igrača Dimitrija Payeta koji je potpisao za Marseille. 29-godišnji napadač ni s kim u klubu nije razgovarao dva mjeseca i štrajkao je kako bi ga klub prodao, no Bilić mu je sve oprostio.

- Duguje li nam ispriku? Ne, ne bih rekao. Navijači su bijesni, ali nakon nekog vremena Payeta neće pamtiti po svemu što se događalo na kraju. Sjećat će se sjajne godine i odličnih utakmica. Naravno, sada su tužni i razočarani. No, vrijeme liječi sve i zaboravit će. Sjećat će ga se kao jednog od najvećih. Želio se vratiti kući i neću zaboraviti što nam je sve dao. Bio je briljantan. S njim smo napravili velike stvari. Želim mu zahvaliti na svemu što je dao za klub, bio je briljantan. Sada je ta priča završena i želim mu sve najbolje - rekao je Bilić.

Bilićev današnji stav poprilično se razlikuje od onoga prije nekoliko dana kada je rekao da je "iznevjeren i razočaran". No, bivši hrvatski izbornik očito se smirio i prihvatio činjenicu da je ostao bez najboljeg igrača. Inače, Payet je sinoć debitirao za Marseille koji je s 2:1 svladao Lyon i izborio osminu finala Francuskog kupa.

>> Slaven Bilić doživio najteži udarac u karijeri, nikad se nije osjećao tako poniženo i izdano!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije