REPREZENTACIJA Izbornik nikad nije imao kompletnu momčad

Bilićev strah od ozljeda

16.03.2007.
u 18:18

Svaka zvonjava mobitela Slavena Bilića ovog će vikenda kidati živce izborniku naše reprezentacije. Jer, velika je bojazan da se netko još netko ne ozlijedi.

Na popisu onih koji već ne kandidiraju za susret 24. ožujka s Makedonijom su Robert Kovač, Knežević, Sablić, Šerić, Tudor, a otprije dva dana jako je upitan nastup Mladena Petrića zbog ozljede gležnja. O njegovu nastupu znat će se tek nekoliko dana prije sraza s Makedonijom. Bojim se tog vikenda, koliko god sam naviknuo na to da nam je stalno netko ozlijeđen, nikako ne bih volio da mi netko javi za nove probleme, već ih imamo previše kazao je Bilić.

Najviše je straha za zadnju liniju. Bez Roberta Kovača izbornik je već prisiljen rotirati, no izostanak Šimunića, Babića, Ćorluke ili Šimića bio bi katastrofalan. A svi ovaj vikend igraju za svoje klubove.

Modrić je neko vrijeme vukao ozljedu, njegov izostanak teško bi pogodio Bilića. Kako je vjerojatno ostao bez Petrića, Eduardo je igrač koji bi mogao matirati Makedonce, izuzetan igrač koji nije samo realizator.

Mnogo je igrača koji su tijekom ove sezone imali problema, a samim tim su i osjetljiviji na obnavljanje ozljeda. Taj je popis dugačak, a Bilićeva bojazan objektivna. Dobra je stvar što Stipe Pletikosa konačno ima klub u kojem bi mogao braniti, te je predstavljen kao novi vratar Spartaka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije