Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji test

Bišćan nema prostora za kalkulacije: Dobiti Estonce pa čekati Norvešku i Finsku!

Stipe Biuk
07.06.2022.
u 20:02

Norveškoj i Finskoj ostale su još dvije utakmice, a njihov će međusobni susret u petak odlučivati i o sudbini naše selekcije (jedino remi nam igra za prvo mjesto), dok je Hrvatskoj ostao još samo sutrašnji ogled protiv Estonije.

Hrvatska U-21 reprezentacija više ne ovisi samo o sebi u kvalifikacijama na Europsko prvenstvo 2023. godine u Rumunjskoj i Gruziji. U utakmici protiv Norveške u petak mlada je Hrvatska već jednom nogom bila na Euru, a zatim je u dodanom vremenu pri rezultatu 2:1 neobjašnjivo primila dva pogotka, na kraju izgubila s 3:2 i tako si zatvorila mnoga vrata kad je riječ o putu na Euro.

Hrvatska je još uvijek vodeća u skupini s 19 bodova, ima bod više od Norveške i tri više od Finske, ali i utakmicu više, što znači da je vrlo izgledno da će je jedna od te dvije reprezentacije prestići na ljestvici i da će Hrvatska skupinu završiti na drugom mjestu, mjestu s kojeg ćemo morati ići u dodatne kvalifikacije.

Norveškoj i Finskoj ostale su još dvije utakmice, a njihov će međusobni susret u petak odlučivati i o sudbini naše selekcije (jedino remi nam igra za prvo mjesto), dok je Hrvatskoj ostao još samo sutrašnji ogled protiv Estonije.

Estonija u svojih devet dosadašnjih utakmica ima svih devet poraza uz gol-razliku 0:28, što znači da bi bilo koji ishod osim pobjede s čistom mrežom bio negativno iznenađenje za našu vrstu. Bišćan je za drugu utakmicu ciklusa ostao bez Luke Sučića, Josipa Šutala i Josipa Stanišića, koji su se priključili seniorskoj reprezentaciji za dvoboje Lige nacija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 3

RA
radolizem
20:11 07.06.2022.

Nije problem u Bišćanu! On u reprezentaciji ima 5-6 igrača koji jako dobro zarađuju i kojima se neigra za U-21 reprezentaciju jer očekuju da će ih Dalić zvati. Kotarski, Stanišić, Šutalo, Kačevenda, Vušković, Roko Šimić, Sučić...svi oni očekuju da će ići u Katar.

PR
prajdali100
20:09 07.06.2022.

Onu sramotu koju su nam priuštili prije par dana teško je nadmašiti.Ustvari moguće je ako izgube od ovih luzera!!! Kako su samo kukavički igrali,sramota!

RA
radolizem
20:18 07.06.2022.

Otkazima Livaje, Perišića, nepozivanjem Petkovića i Grbića, s istrošenim Modrićem, s Vlašićem koji je totalno izvan forme,...mnogi iz te U-21 reprezentacije su se vidjeli u A reprezentaciji. Tu prije svih mislim ovu ekipu: Kotarski, Stanišić, Šutalo, Kačevenda, Vušković, Roko Šimić, Sučić. Onda u sudačkoj nadoknadi prime 2 gola i sad su u vrlo teškoj poziciji jer moraju sve pobijediti. Ne bih rekao da je Bišćan tu neki posebni krivac, već je sve posljedica nesređene situacije u A reprezentaciji koja se prelila na U-21.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije