Pripreme Dinama

Bišćan: Nije naporno nego uživamo na suncu

'sport...medjugorje...19.01.2010...dinamo na pripremama u hercegovini, sport centar medjugorje, circle international, trening... Photo:Zoran Grizelj /Vecernji list VLM/PIXSELL'
'Zoran Grizelj VLM/PIXSELL'
19.01.2010.
u 19:06

Prvi trening modrih odmah nakon dolaska u Međugorje u ponedjeljak bio je "laka prehlada", ali u utorak je Kruno Jurčić bez milosti nagazio momčad.

Nakon pola sata rada u dvorani, zapravo u tzv. plastičnom balonu s umjetnom travom, igrači su prešli na odličan travnjak. Gledajući sa strane, sve se činilo kao neizdrživo mučenje, međutim, nakon sat i pol kombiniranog trčanja, vježbanja i tehniciranja s loptom, igrači su i dalje djelovali svježe i raspoloženo:

– Ništa nije teško. U Međugorju je prava milina raditi po ovom suncu i ugodnoj temperaturi. U Zagrebu sunca nismo vidjeli mjesec dana! Moramo se dobro pripremiti – kaže nasmijani Igor Bišćan, koji za sebe tvrdi da je kao nov i pun želje za radom nakon problema s ozljedom.

– U ovom dijelu priprema nema popusta – rekao nam je trener Kruno Jurčić koji je i nakon ručka igrače izveo na travnjak.

Prije ulaska u autobus igrači su morali proći kroz špalir mlađih navijača okićenih Dinamovim šalovima i s otvorenim bilježnicama u koje su se strpljivo potpisivali. Strpljiv je bio i vozač Dinamova autobusa Mile Bilić:

– Uvijek je tako kad dođemo u Hercegovinu. Znate, i ja sam Hercegovac, rođen sam u Rami. Dvadeset godina vozim dinamovce – kazao je Mile milujući pogledom sjajni autobus.

Na susjednim travnjacima također je bilo živo. Ovdje se pripremaju i Lokomotiva, Osijek, ženska do 17 i muška reprezentacija BiH do 19 godina. Braća Mamić dolaze u srijedu, rekao je glasnogovornik Ado Kožul. Prvi pripremni susret plavi igraju u četvrtak u Mostaru s prvakom BiH Zrinjskim.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
21:34 19.01.2010.

Knezoviću, sad si i ti počeo sa \"modrima\". Modri ti nešto radili dok ne pomodriš. Crvenu Zvezdu nazovi Roza Zvjezda pa ćes dobiti po nečemu.

BE
Berlioz
01:36 20.01.2010.

Stvarno si naporan s tim jednim te istim postom. Oduvijek su ih zvali modri, u cemu je problem?

OB
-obrisani-
08:26 20.01.2010.

Lijepo je da modri uivaju u radu a mi čemo uživati kada jih na prolječe gledamo u utakmicama Evropske lige pred punim stadionom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije