Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKNULA REAKCIJA

Bivši čelnik Nadzornog odbora Hajduka Let 3 članu: Nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku!

Zagreb: Miodrag Borojević dao je izjavu o šeiku i preuzimanju Fortenove
Jurica Galoic/PIXSELL
25.04.2023.
u 10:01

"Zato, gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama ST auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto", napisano je u objavi

Brojne reakcije izazvao je status koji je na Twitteru objavio Zoran Prodanović ''Prlja' iz riječkog benda Let 3 nakon poraza Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka mladih.

Podsjetimo da je Prlja, koji ovog svibnja sa svojim bendom Let 3 predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu, imao je svojstvenu reakciju nakon poraza 5:0 Hajduka protiv AZ Alkmaara. Objavio je fotografiju fritula ispod kojih je napisao ''neka se momci naviknu'', a kasnije je u jednome od komentara istaknuo:

''Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav'', odgovorio je Prlja na jedan od komentara.

Na društvenim mrežama cijeli je slučaj prokomentirao i Ljubo Pavasović Visković, ugledni odvjetnik te bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka. 

"Dakle, pretjerujem, radikalan sam, opsjednut sam Hajdukom, ali onog dana kada bilo kojem Zg ili Ri djetetu poželim išta loše, kada mi njihove suze budu ugodne (s izuzetkom domaćih izdajnika tipa Mate Baturina, naravno isključivo u nogometnom smislu) poslat ću samog sebe u p**** materinu, uzeti uputnicu i zatvoriti se u Vrapče na barem 5 godina", napisao je Pavasović te dodao:

"I zato, gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama ST auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto. Juniorima vašeg kluba želim sve najbolje, seniorima u sportskom smislu sve najgore, Vama da nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku.

S poštovanjem, Vaš obožavatelj Lj. Pavasović." 

 

Komentara 14

TR
Tripoli
10:42 25.04.2023.

Čuj ovoga "djeca"?!...S 18 i pol sam bil u HV uniformi u Zemuniku Donjem na položaju!....Na psihijatrju bi trebali neki roditelji od tih momaka,a ne se polugoli naslikavat i slike keljit na net....

ZA
Zagrepčanka71
11:49 25.04.2023.

Pitanje za gospodina Pavasović Viskovića: prije polufinala u Ženevi, skupina navijača Hajduka, po izgledu, sve ljudi "debelo" preko 50, viču usred Ženeve "zgazi Purgere"!!!!!!!!! Video je bio objavljen na portalu Jutarnji. I NISAM NIKOG čula da je to osudio! Znači, nikakve veze s utakmicom nema ni Dinamo, ni Zagreb, a oni vrište "zgazi Purgere". Znači sve nas... Gospodine, to niste shvatili kao govor mržnje????????

BS
Blue_shirt
12:12 25.04.2023.

Ljubo, želiš suze Baturini jer je kako ga ti oslovljavas sa "domaći izdajnik". Pa zar nije cijela obitelj Baturina (inače divna obitelj ) odbila reket za vrijeme dok ste vi bili u nadzornom. To samo jedno znači ili ste bilii dio raketa ili niste dobro nadzirali. Zato će taj isti Martin slijedeći vikend baš na poljudu proslaviti pogotkom još jedan naslov prvaka u svom CV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije