Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOZI SU VELIKI

Bivši dinamovci javili se uoči derbija. Modrić, Gvardiol i Oršić navijaju: 'Ajmo Dinamo! Usred Splita'

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
30.03.2024.
u 13:14

"Hrabro i odlučno, plavi lavovi. Sretno", napisao je Dejan Lovren u komentaru na Dinamovu najavu večerašnjeg derbija na Poljudu. Pridružili su mu se brojni poznati igrači kluba s Maksimira

Dinamo i Hajduk se u 19.30 susreću u derbiju 28. kola Hrvatske nogometne lige. Aktualni prvaci igru iznimno izazovnu sezonu. Prethodnih bi u ovo vrijeme već nerijetko imali dvoznamenkastu prednost pred drugoplasiranom momčadi. Ovoga puta to nije slučaj. Dinamo ima utakmicu manje i bod manje od Hajduk te pet bodova manje od prvoplasirane Rijeke.

Za oba kluba je ishod ove utakmice važan ukoliko žele ostati u dobroj poziciji za nastavak borbe za naslov prvaka Hrvatske. Time više što Rijeka u ovome kolu igra protiv Rudeša, zadnjeplasirane momčadi prvenstva te je veliki favorit za uzimanje sve tri boda. Tako je momčad s Kvarnera, ovisno o ishodu današnjeg derbija, može stvoriti nešto značajniju prednost pred svojim glavnim rivalima.

VIDEO Gužva na Maksimiru: Navijači u dugačkom redu čekaju ulaznice za utakmicu Dinamo - Hajduk

Dinamo je putem Instagrama objavio najavnu fotografiju "vječnog derbija", a u komentarima su se javili brojni bivši dinamovci kako bi pružili podršku svojem klubu. Tako su se pod objavom kluba s Maksimira javili Mislav Oršić, Joško Gvardiol, Kristijan Jakić, Dani Olmo, Dejan Lovren, Dominik Livaković, Lovro Majer, Josip Šutalo, Domagoj Antolić, Marko Tolić, Petar Stojanović, Amer Gojak, Angelo Henriquez, Filip Benković, Mario Gavranović...

VEZANI ČLANCI:

"Ajmo šampioni, još jednom više pokažite da ste najbolji. Svi smo uz vas", napisao ja Petar Stojanović. "Ajmo Dinamo!", stoji u komentaru Angela Henriqueza i Danija Olma. Amer Gojak je poručio: "Ajmo momci, zgazite to." Dejan Lovren je pak napisao: "Hrabro i odlučno, plavi lavovi. Sretno!" Joško Gvardiol i Luka Modrić ostavili su plava srca u komentaru dok je Mislav Oršić napisao: "Usred Splita, kad je najteže! Ajmo Dinamo"

GALERIJA Dinamo se puno mučio, a zatim napunio mrežu Rudeša

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
1/14

Komentara 1

KO
Konan
16:12 30.03.2024.

Pazi koji su to igraci igrali u Dinamu...i onda kazu suci ih pokrali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije