bivši igrač plavih

Bivši Hiddinkov pomoćnik: Nudio 
sam se Dinamu, nisu mi odgovorili

Željko Petrović
PA/Pixsell
07.09.2013.
u 18:12

Zdravko Mamić dan nakon gostovanja na RTS-u nije nam želio govoriti o sudskom sporu s Eduardom

U zemunskom restoranu Milagro večer uoči utakmice Zdravko Mamić je organizirao privatno druženje s prijateljima iz srpskoga sporta, došli su Zvezdan Terzić, Branimir Bulatović i Miodrag Kosanović...

– Bilo je to opušteno druženje uz njihove domaće pjesme, ostao sam do 1 sat i vratio se u hotel, a dio društva potom je otišao u drugi restoran – rekao je Mamić.

Prije njegova dolaska, u istom je restoranu bio i potpredsjednik vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić. Nisu se sreli, a Mamić je srpskim novinarima rekao:

– Da smo se sreli, pozdravio bih ga i zamolio da spasi Zvezdu! Jer, ona je važnija i od Beograda i od Srbije.

Nije nam želio govoriti o sporu s Eduardom, ali je potvrdio da bi uzeo Sinišu Mihajlovića za Dinamova trenera \"da su neka druga vremena\"... A Dinamov trener želio je biti i Crnogorac Željko Petrović, bivši igrač plavih, koji je donedavno bio pomoćnik Guusu Hiddinku u Anžiju. Sreli smo ga u beogradskom restoranu Ultimate, koji drži bivši igrač Partizana Đorđe Svetličić (igrao je u Maksimiru 1997. kad je Dinamo slavio s 5:0), u društvu također nekadašnjih partizanovaca Mateje Kežmana i Gordana Petrića, koji je vlasnik nekoliko stambenih zgrada u tom dijelu grada (Čubura).

– Želio sam doći u Dinamo, javio sam se Mamićima, ali nisam dobio odgovor! Nije se valjda Zdravko nečega preplašio... Ako se ja ne bojim, ne vidim razloga za njegov strah da me postavi za trenera. A s Dinamom bih sigurno prezimio u Europi – uvjeren je Petrović, koji namjerava samostalno nastaviti trenersku karijeru.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije