BITKA ZA VRH

Bjelica i Osijek iz jednog derbija u drugi: 'U stanju smo parirati Dinamu'

Osijek i Dinamo susreli se u 30. kolu Prve HNL
Dubravka Petric/PIXSELL
25.04.2021.
u 07:00

- Poštujemo ih maksimalno, ali poštujemo i naše igrače i formu koja je dobra, spremi smo za još jednu veliku bitku.

Iako smo u srijedu gledali veliki derbi hrvatskog nogometa, onaj Dinama i Osijeka, za vikend slijede novi. Naime, u nedjelju se najprije sastaju Rijeka i Osijek, a zatim i Dinamo i Hajduk. Momčad iz Slavonije tako već treću utakmicu u nizu igra derbi.

Hajduk su pobijedili 1:0, s modrima su igrali 1:1, a sada idu na Rujevicu. Lov na bodove najavio je trener Osijeka Nenad Bjelica:

– Momčad se oporavila nakon teške utakmice, zahtjevne i u psihološkom i fizičkom smislu. Spremni čekamo utakmicu s Rijekom, koja u posljednje vrijeme pokazuje visoku razinu forme. Vjerujem da ćemo imati više snage i energije da budemo bolji od njih. Standardizirali su se u formi, imaju odličan kadar, odličnog trenera. Poštujemo ih maksimalno, ali poštujemo i naše igrače i formu koja je dobra, spremi smo za još jednu veliku bitku.

Bjelica je napomenuo kako, što zbog kartona, što zbog ozljeda, sigurno neće računati na Žapera, Miloša i Kleinheislera, a rekao je i koji su ciljevi kluba:

– Cilj igranja u kvalifikacijama europskih utakmica već smo ostvarili, ali mi želimo više. Vidimo da smo u stanju parirati Dinamu na ovaj način kako smo mu parirali u četiri utakmice bez obzira na to što imaju veću kvalitetu. Mi to kompenziramo nečim drugim – zaključio je Bjelica.

Inače, Osijek ima utakmicu više i dva boda manje od prvoplasiranog Dinama, a Rijeka je trenutačno treća.

Komentara 1

Avatar Llimeni
Llimeni
11:11 25.04.2021.

Malo sutra.....nemate vi snage ni kontinuiteta izdržati tim tempom do kraja......ostala je samo pusta želja da budete prvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije