Mmaee ima 'srce', Cordoba brz kao munja

Bjelica je 'pao' na rotacijama protiv Varaždina, Jakirović protiv Gorice nije

26.08.2024.
u 07:00

Nije to protiv Gorice bila utakmica za pamćenje, ali je poslužila svrsi, uz osvojene bodove, Jakirović je dobio i mnogo odgovora

Komentara 3

DI
Dimček
11:58 26.08.2024.

Jakir se dosta kockao s ovoliko izmjena, pogotovo s masom klinaca u završnici, bez pokušaja zatvaranja utakmice zadnjih 10 minuta i to se skoro dinamu obilo o glavu jer je podcijenio protivnika. nadam se da je naučio lekciju

CR
crocro
07:31 26.08.2024.

Nije se smio dogoditi gol u sudačkoj nadoknadi. Ta sudačka nadoknada uvijek je kobna za Dinamo. Zadovoljstvo rezultatom rezultira nepažnjom i opuštanjem, što može biti kobno u slučaju drugačijeg rezultata. Kada će dinamovci naučiti tu lekciju? A postavlja se pitanje i tko je kriv za gol u sudačkoj nadoknadi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije