NIKAKO NA ZELENU GRANU

Bjelica objasnio zašto je propao veliki Osijekov transfer: U priču se upleo Hajduk

Osijek i Haladas u Poreču odigrali prijateljsku utakmicu
Srecko Niketic/PIXSELL
21.01.2022.
u 08:19

Stoper Benfice kojeg su prije nekoliko godina htjeli Real i Juventus trebao je doći na posudbu u Gradski vrt i to na godinu i pol, ali je na kraju odustao.

Osijek posljednjih nekoliko dana baš kao da nema sreće. Naime, Mijo Caktaš trebao je odraditi liječnički pregled i potpisati za Osijek, ali zbog korone nije.

Bivši nogometaš Hajduka koji dolazi iz saudijskog Damaca napravio je antigenski test i nakon njega je bio negativan, no na PCR testu rezultat je bio pozitivan pa je morao u izolaciji. Očekuje se da će njegov liječnički za Osijek i predstavljanje u novom klubu biti idući tjedan.

No, dok je Caktašev transfer samo odgođen, onaj Ferrov iz Benfice neće se ni dogoditi. Stoper Benfice kojeg su prije nekoliko godina htjeli Real i Juventus trebao je doći na posudbu u Gradski vrt i to na godinu i pol, ali je na kraju odustao. Klub Nenada Bjelice očito nije zadivio uvjetima koje je nudio i branič je odustao od dolaska.

Osijek je tako ostao bez povijesnog transfera i dolaska igrača iz svjetskog velikana. Bjelica je za Glas Slavonije izjavio:

– Ferro se okrenuo drugim opcijama. Ima ponuda iz Nizozemske, Portugala i Italije, a u priču se upleo i Hajduk.

>>> Mužinić o najboljem hrvatskom nogometašu u posljednjih 50 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije