'HODAO SAM KAO BALTAZAR'

Bjelica otpustio kočnice: 'Ma nek popiju večeras, ovo je veliki dan za Dinamo, nema limita...'

Dinamo je slavio 2:0 u Salzburgu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
24.10.2024.
u 07:33

Znate da je tanka linija između pukovnika i pokajnika, sretan sam zbog zbog cijelog kluba. I ja sam taj koji ne smije padati u euforiju, ali niti u depresiju kad nas ne ide - rekao je Dinamov trener

Vidno sretan, štoviše pomalo i ushićen na press-konferenciju Dinama nakon dvoboja u Salzburgu i pobjede od 2:0 stigao je Nenad Bjelica. Trener hrvatskog prvaka nije mogao biti na klupi zbog suspenzije, u svečanoj je loži emotivno pratio utakmicu i veliku pobjedu na gostovanju u Austriji. Hrvatski novinari dočekali su ga pljeskom.

- Prije svega, čestitke svima, igračima, navijačima koji su nas bodrili i dominirali na tribinama, kao mi na terenu. Veliki je ovo dan za nas, ali svjesni smo da još moramo raditi. Ne znam kog bih posebno izdvojio, jer svi su bili odlični. Imali smo utakmicu pod kontrolom cijelo vrijeme. Sretan sam i zadovoljan, ali ne padam u euforiju. Kompletna momčad je odigrala odličnu utakmicu - rekao je na početku svog obraćanja.

Konačno je u svojoj trenerskoj karijeri pobijedio i Salzburg, protivnika koji je do sada za njegove klubove uvijek bio "crna mačka". 

- Najvažnije je da smo nakon 26 godina pobijedili. Možda je nisam niti srušio tu neugodnu tradiciju, jer je utakmicu vodio Danijel Jumić. Kojem naravno čestitam. Ja si to sve vodim kao svoje utakmice. Imam iskustva praćenja s tribina, ha, ha, ha.. Hodao sam kao Baltazar drugo poluvrijeme. U prvom poluvremenu sam sjedio, ali u drugom nisam više mogao izdržati.

FOTO Evo gdje Nenad Bjelica gleda utakmicu Dinama, na vezi je s klupom plavih

Dinamo je slavio 2:0 u Salzburgu
1/7

Za kraj je dodao:

- Rekli su da nam je nekih 10-ak bodova dovoljno da budemo među 24, mislim da to nije nemoguće ostvariti. Potrudit ćemo se da i dalje ljestvica ima što ljepši izgled. Ali nema euforije. Vidjet ćemo gdje ćemo završiti u Ligi prvaka. Sad smo koncentrirani na Osijek, a kasnije ćemo razmišljati o sljedećoj utakmici u ovom natjecanju. Znate da je tanka linija između pukovnika i pokajnika, sretan sam zbog zbog cijelog kluba. I ja sam taj koji ne smije padati u euforiju, ali niti u depresiju kad nas ne ide. Puno posla je pred nama, moramo dobiti dvije HNL utakmice, a onda nas čeka Slovan. Dečki večeras imaju pravo na koju pivicu, danas nema limita - zaključio je Bjelica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije