'SVE JE IZMIŠLJENO'

Boban 'poludio' zbog lažnog intervjua: Ne koristim takve riječi

Zvonimir Boban
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
28.11.2013.
u 17:18

- Sve je lažno, sve je izmišljeno. Nikad nisam bio na Facebooku ili Twitteru i nikad neću ići. U svakom slučaju ja ne koristim takve riječi - otkrio je Boban.

Legendarni kapetan Hrvatske Zvonimir Boban demantirao je priče kako je kritizirao napadača Milana Marija Balotellija te smatra kako je to zapravo bila podvala anonimnih ljudi s Facebooka i Twittera.

- Sve je lažno, sve je izmišljeno. Nikad nisam bio na Facebooku ili Twitteru i nikad neću ići. U svakom slučaju ja ne koristim takve riječi - otkrio je Boban za Gazzettu dello Sport.

Posjećamo sporne riječi zbog koji je Boban reagirao objavio je Sky Sport.

- U mom Milanu Balotelli bi samo nosio torbe Van Bastenu, Weahu i Ševčenku. Zakasnio je na trening dva puta? Maldini bi mu opalio šamarčinu! Balotelli ne zaslužuje dres Milana, on je puno manji od Milana - riječi su koje je očito netko anoniman u ime Zvonimira Bobana objavio na društvenim mrežama.

>> Boban: U mom Milanu Balotelli bi nosio torbe, a Maldini bi ga išamarao

Ključne riječi

Komentara 6

VD
Vojo Dodevski
17:28 28.11.2013.

Vazno je da ste vi izmishljotinu objavili ni podigli gledanost.

BI
billynik
18:47 28.11.2013.

Vrhunsko novinrstvo nema što, prenseseš bilo što važno je da se nešto napiše.

AR
arči
20:28 28.11.2013.

Poljud je predivan,prekrasan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije