Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVAT U NEW YORKU

Borna Ćorić operiran: Propušta Roland Garros, Wimbledon i Olimpijske igre!

Instagram
20.05.2021.
u 10:00

- Zahvat je prošao jako dobro, jako sam zahvalan liječničkom timu s HSS Sportskog medicinskog instituta i posebno dr. Davidu Altcheku.

Borni Ćoriću jučer je u New Yorku operirano problematično desno rame. O tome je svoje pratitelje i ostalu sportsku javnost obavijestio sam Borna objavom na Instagramu.

- Nalazim se u New Yorku gdje sam jučer obavio operaciju desnog ramena. Već neko vrijeme borim se s boli u ramenu. Probao sam razne pristupe, no bilo je jasno kako je nužno trajnije rješenje. Nakon razgovora s vodećim liječnicima moj stožer i ja odlučili smo da je operativni zahvat najbolja opcija - napisao je Ćorić, dodavši detalje same operacije koja je prošla uspješno:

- Zahvat je prošao jako dobro, jako sam zahvalan liječničkom timu s HSS Sportskog medicinskog instituta i posebno dr. Davidu Altcheku. Sad je vrijeme oporavka i teškog rada ne bih li se što prije vratio na teren. Hvala svima na podršci - objavio je najbolji hrvatski tenisač.

Doktor Altchek pomogao je brojnim sportašima i tenisačima, a među ostalima svojedobno je i Mariji Šarapovoj omogućio nastavak uspješne karijere. Nadamo se da će tako biti i s Ćorićem, no duljinu njegova oporavka nitko zasad ne želi prognozirati, prilično je to individualno, kažu.

Po svemu sudeći, Borna će propustiti Roland Garros i Wimbledon koji su jako blizu, a vjerojatno i Olimpijske igre u Tokiju.

No, dečko sa Savice dobro je podnio operaciju, zasad se dobro osjeća i to je najvažnije. 

Komentara 5

PR
pravednik2
11:02 20.05.2021.

Brz oporavak Borna!

DA
darwil
19:56 23.05.2021.

Rubinet kaj je to važno jesi li ti doktor.Moguća je ozljeda ligamenta,početna artroza ili neka fizička ozljeda ili pak samo istegnuće tetiva.

DU
Deleted user
10:55 20.05.2021.

Koja mu je dijagnoza? Konkretno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije