ATP Marakeš

Borna Ćorić protiv Argentinca izborio nastup u drugom kolu

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.04.2017.
u 15:11

U dosadašnja dva susreta Ćorić je slavio oba puta.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u utorak u drugo kolo teniskog ATP turnira u Marakešu nakon što je u prvom kolu sa 6-3, 6-2 pobijedio sedmog nositelja Argentinca Diega Schwartzmana.

U meču koji je trajao sat i 48 minuta hrvatski je tenisač servirao pet aseva protiv Argentinca, 41. na ATP ljestvici. Ćorić je osvojio 72 posto poena na prvom servisu, suparniku je uzimao servis četiri puta, a svoj je gubio jednom. U dosadašnja dva susreta Ćorić je slavio oba puta.

U drugom kolu hrvatskog tenisača očekuje bolji iz ogleda između Marokanca Rede El Amranija, 667. na ljestvici, i još jednog Argentinca Federica Delbonisa, 82. tenisača svijeta s kojim je do sada jednom igrao i izgubio.

>>Hrvatska doznala kome će se sučeliti u Davis Cupu: U goste najsnažnijem suparniku

>>Ivanišević: Nadam se da će se Ćorić vratiti u reprezentaciju, a Đoković će opet biti 'broj 1'

Komentara 1

DU
Deleted user
18:38 11.04.2017.

Drugi susret sa Schwatrzmanom, druga pobjeda u dva seta i drugo kolo; sve se poklopilo; super Borna Coric :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije