ZADAR – ZAGREB

Brajković: U grad košarke po pobjedu

Višnjik
Dino Stanin/VLM
06.04.2012.
u 13:30

Zagreb igra utakmicu A1 lige za prvaka koja u subotu s početkom od 20 sati i 30 minuta u dvorani na zadarskom Višnjiku.

– Očekuje nas izuzetno važna utakmica na gostovanju u Zadru, ali mislim da su moji momci na utakmici protiv Cedevite pokazali da mogu igrati na najvišoj razini i mi u Zadar odlazimo po pobjedu – rekao je trener košarkaša Zagreba Dražen Brajković.

– Utakmica je to koja je apsolutno bitna i za momčad Zadra pa je sigurno da nas očekuje jedna jako dobra i uzbudljiva utakmica. Zadar je sastav koji igra dosta radnu košarku, momčad su koja puno trči i traži napadački skok. Uspijemo li to iskontrolirati, bit ćemo vrlo blizu pobjedi i bodovima koje bi nam jako puno značili u utrci za pozicije u doigravanju – nastavio je Brajković i dodao:

– Dolazimo u grad košarke s velikim užitkom i sigurno je da nam neće biti lako, ali mi dolazimo po pobjedu.

U posljednjih nekoliko utakmica preporođeni Sašo Ožbolt pokazuje kvalitete dostojne svog košarkaškog rejtinga. Slovenski reprezentativac objašnjava stanje u svlačionici nakon uzbudljive utakmice i dramatičnog poraza od Cedevite.

– U momčadi je raspoloženje iznimno i unatoč mogućim očekivanjima da će psihički igrači možda malo potonuti nakon onakvog poraza od Cedevite, jer smo svi uvjerenja kako smo bili bolji suparnik na toj utakmici, a ipak smo izgubili. Ali, atmosfera među suigračima je vrlo pozitivna i to moramo prenijeti na parket protiv Zadra – istaknuo je Oži.

Na raspolaganju treneru Brajkoviću su svi oni igrači na koje je mogao računati i protiv Cedevite, što znači da su i dalje izvan momčadi ozlijeđeni Mario Kasun i Dominik Mavra te Dario Šarić koji je na utakmici Nike Hoops u Portlandu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije