Odlična ponuda

Branko Ivanković vraća se u Iran i preuzima najtrofejniji klub

Branko Ivanković
Slavko Midzor/PIXSELL
07.04.2015.
u 11:11

Bivši trener Varteksa, Segeste, Rijeke i Dinama u Iranu je poznato ime, bio je Ćiri pomoćnik u reprezentacije, a kasnije ju je i sam vodio

Branko Ivanković vraća se u Iran, preuzet će najtrofejniji klub u državi - Persepolis. Klub je to koji je osvojio čak devet naslova prvaka, ali ove sezone baš mu i ne ide, deveti je na ljestvici, pa su čelnici kluba pozvali 'profesora' u pomoć.

Ivanković će biti peti Hrvat koji vodi ovaj klub, Persepolis je ranije već angažirao Stanka Poklepovića, Tomislava Ivića, Vinka Begovića i Zlatka Kranjčara.

Bivši trener Varteksa, Segeste, Rijeke i Dinama u Iranu je poznato ime, bio je Ćiri pomoćnik u reprezentacije, a kasnije ju je i sam vodio. Na prvenstvu Azije bio je treći, a plasirao se i na SP 2006. godine.

>>Ovo su najuspješniji hrvatski treneri, a među njima mjesta za Slavena Bilića nema

Komentara 1

PK
petar.kolak.9
22:06 22.06.2015.

kolega branko zelim ti puno srece jer imam isto njemacku licencu i trazim posao vani ako se nade u iranu klub javi mi petar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije