odličan rezultat

Bravo Zrinka! Fenomenalna Ljutić druga u prvoj vožnji, borit će se za postolje!

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom
Foto: LEHTIKUVA/REUTERS
1/2
Autori: vecernji.hr, Hina
21.01.2024.
u 10:05

Podsjetimo, na kraju jučerašnje utrke Ljutić je zadržala to fantastično četvrto mjesto ubilježivši svoj najbolji rezultat karijere u veleslalomu

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić drži drugo mjesto nakon prvog laufa slaloma Svjetskog kupa u slovačkom zimovalištu Jasna, dok je Leona Popović odustala.

Ljutić je startala kao 17., a sjajnom vožnjom po ledenoj slovačkoj stazi jedina se uspjela približiti unutar jedne sekunde vodećoj Amerikanki Michaeli Shiffrin, za kojom zaostaje 52 stotinke. Treće mjesto drži Švicarka Melanie Meillard (+1.35). 

Ljutić (19) nije završila zadnja četiri slaloma, a prije godinu dana je u češkom Spindlerovu Mlinu došla do trećeg mjesta što joj je, zasad, jedino postolje u karijeri. U subotu je Zrinka bila četvrta u veleslalomu, što joj je najbolji plasman u karijeri.

Druga hrvatska predstavnica Leona Popović je startala kao druga u prvoj vožnji i vrlo brzo je odustala.

POVEZANI ČLANCI:

Prva vožnja počela je u 9.30, a druga je na rasporedu u 12.15. Prijenos je na HRT2.

Podsjetimo, naša Zrinka Ljutić, koja je jučer nakon prve vožnje veleslaloma bila na četvrtom mjestu, zaostajala 2.61 za vodećom Hector, ali bila čak jednu i pol sekundu udaljena od trećeg mjesta kojeg je držala Novozelanđanka Alice Robinson. Na kraju utrke Ljutić je zadržala to fantastično četvrto mjesto ubilježivši svoj najbolji rezultat karijere u veleslalomu

Komentara 2

Avatar Asterix
Asterix
10:53 21.01.2024.

Bravo!

JA
Jania
12:59 21.01.2024.

Naprijed, Zrinka, samo hrabro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije