IMA MJESTA NAPRETKU

Brawn: Mercedes nije kompetitivan

Michael Schumacher
Reuters
20.03.2010.
u 10:41

Šef Mercedesa Ross Brawn priznao je kako njegova momčad još uvijek nije dovoljno dobra za nadmetanje s najvećim suparnicima u Formuli 1.

Nico Rosberg i Michael Schumacher prvu su utrku Svjetskog prvenstva, Veliku nagradu Bahraina, završili na petom, odnosno šestom mjestu, što nije uspjeh kakvom su se nadali u Mercedesu uoči početka sezone.

- Prihvaćamo činjenicu da nismo dovoljno kompetitivni i ostaje nam još dosta posla da pokrpamo rupe kako bismo došli na razinu vodećih momčadi - priznao je Brawn.

- Imamo plan razvoja i to bi nam trebalo donijeti željena poboljšanja - optimistično je zaključio Brawn.

Prvu priliku za popravljanje dojma Mercedesovi će vozači imati na Velikoj nagradi Australije koja je na rasporedu 28. ožujka u Melbourneu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije