MOONWALK

Brazilac dobio žuti karton pa zaplesao kao Michael Jackson

HNK Hajduk
Foto: Ozren Maršić
1/2
10.05.2012.
u 13:18

Sudac je zatražio igrača da se okrene i pokaže mu broj dresa, a ovaj je zaplesao

Na brazilskim nogometnim travnjacima ponovno nikad viđene scene. U prvoj utakmici finala prvenstva Pernambucano, između Santa Cruza i Sport Recifea, igrač gostujuće momčadi Tobi dobio je žuti karton u 70. minuti susreta. Kada ga je sudac zatražio da se okrene da mu vidi broj dresa, kako ne bi pogriješio pri upisu u zapisnik, igrač je to napravio, ali istodobno zaplesao slavni Michael Jacksonov ''moonwalk''.

Utakmica je završila bez pogodaka, a Tobi će propustiti uzvrat jer mu je to drugi žuti karton.

– Bio sam vrlo uzrujan kad mi je dao karton. Onda mi je rekao da mu pokažem broj dresa. Okrenuo sam se i napravio to, ali nije mi bila namjera imitirati Jacksona – rekao je Tobi i dodao kako nije zaslužio žuti karton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije