FOTO

Brazilac se oprostio od Reala i objavio sliku s Modrićem koja je skupila milijun lajkova

Soccer Champions League Final 2022/ Liverpool FC - Real Madrid 0:1.
Anke Waelischmiller/Sven Simon/D
20.08.2022.
u 14:03

Brazilski zadnji vezni potpisao je četverogodišnji ugovor s Crvenim vragovima, a na Old Traffordu će biti treći najplaćeniji nogometaš u svlačionici.

Casemiro je službeno kompletirao transfer u Manchester United za 60 milijuna eura i tako zaključio svoju epizodu na mitskom Santigao Bernabeu. 

Brazilski reprezentativac je deset godina nosio dres Kraljevskog kluba i osvojio čak 18 trofeja, činio je fantastičan vezni red zajedno s našim Lukom Modrićem te Tonijem Kroosom.

- Proživio sam najljepšu moguću priču koju sam mogao zamisliti. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Real jer će ovo zauvijek biti moj dom. Ni za tisuću života ne mogu se odužiti Real Madridu za sve što mi je dao - napisao je emotivnu objavu na Instagramu te objavio dvije fotografije.

Na jednoj se nalazi s donedavnim suigračima Modrićem i Kroosom, pokupio je u kratkom roku preko milijun lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casemiro (@casemiro)

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije