TEŽE OZLJEDE

Brazilka žurila na zrakoplov i doživjela prometnu nesreću: Vozač poginuo, ona propušta Igre

27.01.2022.
u 23:00

- Sjedila sam na stražnjem sjedalu vezana pojasom, liječnici su rekli da me to spasilo.

Brazilska nordijka Bruna Moura (27) ostala je bez premijernog nastupa na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu nakon što je doživjela prometnu nesreću na putu prema zrakoplovnoj luci u Munchenu, izvijestio je u portal GloboEsporte.

Moura je nakon natjecanja u Italiji, putovala automobilom u Munchen, a do nesreće je došlo kada je njezin vozač prilikom pretjecanja udario u kamion.

 

 

 

Vozač je poginuo u sudaru, a brazilska sportašica je zadobila nekoliko ozljeda, uključujući prijelome stopala, ruku, ramena i rebara. Helikopterom je prebačena u bolnicu u talijanskom Bolzanu.

- Sjedila sam na stražnjem sjedalu vezana pojasom, liječnici su rekli da me to spasilo - rekla je Moura.

Brazilka je sportsku karijeru započela u brdskom biciklizmu osvojivši dva naslova državne prvakinje. Nakon teške ozljede okrenula se skijaškom trčanju.

U Pekingu je trebala nastupiti na svojim prvim zimskim olimpijskim igrama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije