Predsjednik Hajduka

Brbić: Žao mi je sportskih prijatelja iz Zadra, znamo kako se osjećaju

Marin Brbić
Ivo Čagalj/PIXSELL
17.08.2014.
u 22:25

- Krivo mi je zbog grešaka na štetu naših sportskih prijatelja iz Zadra. Vrlo dobro znamo kako se osjećaju, a nama takve stvari ne trebaju

Nakon nekoliko pogreški na štetu Zadra u dvoboju u kojem je Hajduk pobijedio sa 6:0 oglasio se predsjednik bijelih Marin Brbić.

Podsjetimo, Zadrani drže da su prvi, drugi i treći Hajdukov gol sporni, a trener Ferdo Milin nakon utakmice otkrio je da mu se sudac Željko Frković ispričao zbog greški. 

Sada je slično napravio i Hajdukov predsjednik.

"Krivo mi je zbog grešaka na štetu naših sportskih prijatelja iz Zadra. Vrlo dobro znamo kako se osjećaju, a nama takve stvari ne trebaju. Naš stav se zna, oduvijek se zalažemo za pravedno suđenje", rekao je Brbić za Goal.com.

>>Trener Zadra Milin priznao da mu se sudac na poluvremenu ispričao

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar mladen valentić
mladen valentić
23:48 17.08.2014.

Zašto sad nebi Zadar održao proglas kako ih neprijatelji vanjski i unutarnji ruše!

VE
vetlanda22
10:30 18.08.2014.

Način na koji je Dinamo izgubio naslov prvaka bivše države 1979. godine za sva će vremena pamtiti navijači 'modrih'. Naime, prvenstvo je osvojio Hajduk poravnat s Dinamom na vrhu ljestvice sa 50 bodova, ali s boljom gol razlikom. Ono štoto boli navijače Dinama su dva oduzeta boda za zelenim stolom. Naime, na prvoj utakmici u Rijeci (pobjeda Rijeke 2:1) protiv 'modrih' u sastavu se našao novi igrač iz Llirie (Prizren), napadač Tomić, iako su svi znali da je iz Prizrena prenio dva žuta kartona, što znači da nije imao pravo nastupa. Dinamo se, naravno, odmah žalio, jer je sve bilo čisto i utakmica je registrirana sa 3:0 u korist plavih. No, u proljeće se ponovno mijenja odluka NSJ-a i utakmica je registrirana 2:1 za Rijeku. Na kraju se pokazalo da je 'slučaj Tomić' bio puno više od fair playa i regularnog prvenstva. Iako je četiri godine kasnije vrhovni sud donio odluku da Tomić nije imao pravo nastupa i da bi trebalo utakmicu registrirati sa 3:0 za Dinamo, ljudi iz NSJ nisu ni trepnuli na tu odluku.

LI
Lisabon
07:26 18.08.2014.

HAHAHAHA Brbicu vidim da ti demagogija nije strana!!!!!!!!Jel ti i suze teku ili ti se samo srce slama od boli sta je Zadar izgubio?Nisam primjetio da si bio tuzan u lozi za vrijeme utakmice.Skako si i grlio se s ljudima oko sebe.Zato stani na loptu i ne lupetaj ili barem suti i uzivaj u pobjedi hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije