Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZZETTA.GR

Bruno Petković napušta Dinamo i potpisuje za europskog velikana? Evo koliko bi plavi zaradili

Rijeka: Zagrijavanje igrača uoči utakmice Rijeke i Dinama
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/7
02.07.2024.
u 12:30

Petkovića se još prije povezivalo s odlaskom u turski Trabzonspor, ali do realizacije transfera nije došlo iako je pregovora s tadašnjim trenerom Nenadom Bjelicom - bilo.

Grčki mediji počeli su pisati kako će hrvatski reprezentativac i kapetan Dinama Bruno Petković pojačati tamošnjeg velikana Olympiacos. Grčka gazzetta.gr javlja kako trener Olympiacosa Jose Luis Mendilibar želi svoje napadačke redove osnažiti vatrenim, a Grcima nije problem aktivirati Petkovićevu klauzulu od 2.5 milijuna eura. Petković je prošle sezone upisao 43 nastupa za Dinamo u kojima je zabio 18 golova i upisao devet asistencija, a posebno je upečatljiv bio u Konferencijskoj ligi, gdje je u sedam utakmica zabio čak sedam zgoditaka.

GALERIJA Brazilsko čudo od djeteta Belinho napušta Dinamo

Rijeka: Zagrijavanje igrača uoči utakmice Rijeke i Dinama
1/5

Međutim, također se navodi kako bi Petković u slučaju odlaska u Olympiacos mogao tražiti vrlo visoku plaću, trenutačno zarađuje oko 1.2 milijuna eura godišnje, što bi mogao predstavljati potencijalni problem za slavni klub. Petkovića se još prije povezivalo s odlaskom u turski Trabzonspor, ali do realizacije transfera nije došlo iako je pregovora s tadašnjim trenerom Nenadom Bjelicom – bilo. 

VEZANI ČLANCI:

Petković ima važeći ugovor s Dinamom do ljeta sljedeće godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura. Istodobno, engleski mediji tvrde kako je drugi napadač Sandro Kulenović na meti tamošnjeg drugoligaša Bristol Cityja, ali teško je očekivati kako će trener Jakirović pustiti stasitog ofenzivca koji je dvaput odbio Nottingham Forrest. 

Komentara 17

NO
novabit
13:10 02.07.2024.

Ovo s potpisivanjem ugovora na jednu godinu je parodija. Pa ako misliš imat ekipu igrač iz prvih 11 mora imati ugovor na bar 3 godine , pa ako se netko pojavi neka otkupi ugovor a Dinamo bar stavi 5 milja u džep. Potpisivat obavezno ugovore na 5 godina pa na 3 produživat svake godine za jednu godinu! A ne da je prvotimac praktički bez ugovora! I da mu plaća bude zavisno o broju nastupa a ne da je na klupi a prima pare!!

Avatar bender
bender
12:53 02.07.2024.

Petko, realno to ti je sad prilika. Grci ionako ne trče baš bog zna šta, tako da taman za tvoju doktorsku vrstu igre.

EJ
ejStef
12:53 02.07.2024.

Ove godine Petković je bio pola ekipe, bez obzira igrao loše ili dobro. Ako ode, još ako ode i Baturina, Dinamo ima ekipu za sredinu tablice. Ne vidim da se ova uprava nešto trga da to promijeni... Svi smo mislili da ne može biti gore od Vlatke i dede, no nekako se bojim da će ova uprava dokazati da može...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije