Huligani u naletu

Brutalna tučnjava u Zagrebu! Cipelarili navijače, jednog htjeli zapaliti bakljom!

Huligani
Foto: Screenshot/24sata
1/2
09.10.2017.
u 15:08

Iz videa je vidljivo da je došlo do žestokog okršaja u kojem su domaći huligani premlatili dvojicu navijača gostiju.

Nogometaši Ponikvi proteklog su vikenda pogotkom u sudačkoj nadoknadi došli do pobjede 2:1 protiv Karlovca 1919. No, susret i rezultat zasjenila je brutalna tučnjava navijača po završetku susreta.

Navijači NK Ponikve napali su u subotu nakon utakmice navijače NK Karlovac 1919. Željeli su se osvetiti za tučnjavu prošle nogometne sezone kad su ih napali u Karlovcu, pišu 24 sata.

 

Iz videa koji im je poslao jedan navijač vidljivo je da je došlo do žestokog okršaja u kojem su domaći huligani premlatili dvojicu navijača gostiju.

Jednog od njih bacili su na pod, udarali, cipelarili, a čak i gađali bakljama. Građani su brzo pozvali policiju, a do njihova dolaska svi su se razbježali.

Ključne riječi

Komentara 21

SE
serđo12
15:27 09.10.2017.

Pa mi bi se potukli u bilžoj rodbini ako bi pola rodbine imalo jedan klub,a pola drugi!?

DU
Deleted user
17:04 09.10.2017.

To su vaši medijski Ljubimci sve ovo ste krivi vi novinari jugoslovenčine i četnici vi ste pokrenuli sve ove hajke mržnje prema svemu sto je hrvatsko ! Gonite se u tristo p m

IV
IvekIvek
18:10 09.10.2017.

Zašto su huligani pobjegli? Mirne savjesti su mogli čekati policiju jer bi ih naši sudovi ionako oslobodili svake odgovornosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije